Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyire van hideg a repülőn?

Mennyire van hideg a repülőn?

Figyelt kérdés
Olvastam már sok válaszban hogy hideg van a repülőn.... repültem már de 1 órákat, és akkor nem nagyon vettem észre meg már elég régen volt, de egy 12 órás útra mit vigyek? elég a pulcsi vagy kabát kéne? mit kell érteni a hideg alatt?

2015. márc. 15. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Pulcsi biztosan elég.
2015. márc. 15. 12:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan 3 óra volt a leghosszabb, amit repültem, de legutóbb is pólóban voltam, úgy is pont, hogy nem volt melegem. Nem hiszem, hogy ha tovább is van van az ember a gépen, akkor elkezdene fázni, ha az első pár órában nem fázott. Szóval szerintem is elég a pulcsi.
2015. márc. 15. 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Hosszú utazásnál lehet kérni pokrócot. Én kértem, mert fáztam.
2015. márc. 15. 12:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2015. márc. 15. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy én mindig nagyon fázom a repülőn - mondjuk én sajnos eleve fázós vagyok.

Én is utaztam 13-14 órákat, sőt többet is. Amikor először mentem ilyen hosszú útra, nem készültem, úgyhogy három takaróba burkolva vacogtam végig az utat. Borzalom volt.

Azóta rutinosan: zárt cipő zoknival, hosszú nadrág, pulóver. És kabát is mindig van nálam. Nyáron is.

2015. márc. 15. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fázós típus, tengerentúli utaim során utaztam már BA-al, AA-val, Air France-szal, Air Canada-val, Lufthansaval, és egyedül az Air France gépen éreztem hogy fázom, kellett kérnem pokrócot. A többi társaságnál nem fáztam.
2015. márc. 15. 12:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem éreztem, hogy hideg lenne tengerentúli útra utaztunk de szerencsére jó légitársasággal utaztunk oda-vissza...
2015. márc. 15. 15:11
 8/9 anonim válasza:
Szerintem valaki mérjen is hőmérsékletet, mert az, hogy ki szerint hideg, vagy meleg, az több dologtól függhet.
2015. márc. 29. 16:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, énis fázós vagyok tehát ez ezért érdekelne mert amikor más pólóban mászkál rajtam még akkor is van vékony kabát úgyhogy akkor viszek magammal és köszönöm a válaszokat :)
2015. ápr. 26. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!