Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USA-ban a mobiltelefonom...

Az USA-ban a mobiltelefonom autóban való töltéséhez is speciális töltőre lesz szükségem? Vagy az ott élő ismerősöm töltője jó lesz a telefonomhoz? (Nem szeretném tönkretenni a vadiúj LG G2-met. )

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 00:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Annyit tudok, hogy Németországban gyártott speciálisan amerikai használatra készült BNW-ről van szó. A barátnőm még az IPhone kábeléről készült fotót is átküldte, de nem lettem tőle okosabb. Köszönöm a segítségeteket, mindenképpen "irányt mutattatok", ráébredtem, hol próbálom a megfelelő töltőt megszerezni. Életbevágó, hogy a mobiltelefonomat használni tudjam a hosszú autóútjaink során. És nem "tsupántsak" a Facebook miatt :)
2015. márc. 13. 23:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Az tok mindegy milyen kocsija van, milyen piacra gyartott! A "szivargyujto" ugyanaz a vilagon mindenhol.

Vegyel vmi elektronikai uzletben olyat, mint az elozo belinkelt (ami bemegy a szivargyujtoba es amihez nincs kabel) es ugyesen csomagold be az USB kabelt amit otthon hasznalsz a telefonodhoz, amivel a gepre szoktad rakotni es akkor egyszeruen es nagyszeruen tudod tolteni a telefonodat. De ha a baratnodnek van ilyen (csak a dugo! kabel nelkul, mint amit az elozo linkelt) akkor nem kell koltekezz, csak vidd az LG USB kabelt es felvaltva toltogetitek a telokat a kocsiban a barinoddel. Jo utat!

2015. márc. 13. 23:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!!!!!:))))
2015. márc. 14. 07:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Mar be is szereztem a kabel nelkuli "kutyut", amit be lehet dugni a szivargyujtoba. Azert eleg gyors vagyok, nem? :)
2015. márc. 14. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!