Aki nyer a zöldkártyalottón annak mennyi pénzre lesz szüksége hogy megkapja a vízumot az USA-ba?
Kérdező: Hát itthonról kb. lehetetlen összegyűkteni a megfelelő összeget. Inkább tedd te is azt, amit én akarok majd: kimenni valamelyik európai országba dolgozni, ahol jobbak a fizetések, így jobban is tudsz spórolni.
Utolsó: Semmelyik európai ország lakóinak nem adnak menekült státuszt már. Nagyon-nagyon jó indok kell ahhoz, hogy valaki esetleg megkaphassa. Kérdező: Hát itthonról kb. lehetetlen összegyűkteni a megfelelő összeget. Inkább tedd te is azt, amit én akarok majd: kimenni valamelyik európai országba dolgozni, ahol jobbak a fizetések, így jobban is tudsz spórolni.
Utolsó: Semmelyik európai ország lakóinak nem adnak menekült státuszt már. Nagyon-nagyon jó indok kell ahhoz, hogy valaki esetleg megkaphassa.
Én angolul tudok egy keveset úgyhogy angliában lenne esélyem dolgozni de aki kint lakik rokonom az nem segít elhelyezkedni ott és haverom meg egy se dolgozik kint. Egyébként már ott sem annyira éri meg dolgozni.
Ha nyernék a DV-n de nem lenne elég pénzem rá akkor megpróbálnék kölcsön kérni valakitől és az amerikai fizetésből visszautalnám. Vagy lebeszélni valakivel egy munkát előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!