Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szerintetek ez mukodhet?

Szerintetek ez mukodhet?

Figyelt kérdés
Szeretnek par evet egyetem utan az USA- ban vagy Ausztraliaban tolteni. Arra gondoltam, hogy egy szervezet segitsegevel kimegyek szakmai gyakorlatra. Akiket kineztem, ok fel-egy eves gyakorlatokat szerveznek. Ha jol dolgozom es igyekszem kapcsolatokat epiteni, van ra esely, hogy felajanlanak olyan munkalehetoseget, amivel kint maradhatok? Mezogazdasagi szakon tanulok, ha ez szamit. Az angolt felsofokon beszelem.
2015. febr. 24. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem rajtuk,hanem a partnereiken múlik első sorban. Éppen ezért ilyen rövid intervallumúak a gyakorlatok. Viszont tőlük függetlenül is kereshetsz munkát,max.1-2 hétre hazajössz a vízum miatt.
2015. febr. 24. 14:31
 2/4 A kérdező kommentje:
En is igy gondoltam, hogy toluk fuggetlenul is keresnek munkat, ha mar kint vagyok. Eddigi informacioim alapjan Ausztraliaban mukodhet akar, Amerikaban viszont ugy tudom, nagyon nehez munkalehetoseget kapni, hacsak nem vagyok magasan kepzett, nelkulozhetetlen szakember, ami szerintem friss diplomaskent meg nem leszek. Ez igaz?
2015. febr. 24. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Friss diplomásként max. akkor vesznek fel, ha a top szakmák valamelyike van a kezedben, de mivel friss vagy akkor sem álmaid pozíciójára.
2015. febr. 24. 16:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Ettol feltem. A mezogazdasag nem eppen top szakma sajnos.
2015. febr. 24. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!