Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Californiában hol találkozhato...

Californiában hol találkozhatok sztárokkal?

Figyelt kérdés
3 hónapot töltök ott és érdekel, hogy legalább 1 kép erejéig hol találkozhatok világsztárokkal? Melyik környéken laknak?
2015. febr. 20. 13:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
:D
2015. febr. 24. 16:41
 12/12 anonim válasza:

Én is voltam "sztárnézőbe" Los Angelesben. Egy csomó helyen ki lehet tudakolni a sztárok címét, mi odamentünk kocsival. Viszont, LA hatalmas... érdemes egy városrészre szűkíteni egy napot és ott barangolni. Attól függ persze mennyi időd van erre.

Az hogy kinek van biztonsági őre meg a többi, sztárfüggő. van akinek hatalmas a birtoka és még a házáig se tudsz belátni, van akinek meg simán... A "sztárnézős" busz utak is legtöbbször megérik, valakibe tuti belefut az ember,de nem úgy hogy fénykép is legyen belőle.

Én (nyilvánvalóan) nem Oscaron voltam, hanem people's choice awards-on. ott csak a piros szőnyeges bevonuláson láttam őket, a műsor után eltűntek szépen, pedig mindenki akart volna valamelyik hírességgel fotózkodni.

2015. márc. 26. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!