Californiában vagy Floridában, New Yorkban vannak magyar negyedek? Ha igen, konkrétan merre felé? Segítőkészek a magyarokkal?
Na, milyen jó válaszokat olvastam. :)
Kérdező: sikerült valamit megtudni?
A többiek, akik kintről írtak, milyen alkalomból mentek ki, ha szabad kérdezni milyen kezdőtőkével?
hat en New York-ba jarok szinte mindenheten... 80st. es a 2.ave kornyeke az ahol igazabol magyarok laknak, es fordulnak meg!
bar kihalo felben van ! mert csak a magyar haz, a remform templom , a leegett hentes bolt ami a lacie volt ! nah meg a 84-85st kozott van az Andre's cafe ! igazi magyar etterem, magyar kiszolgallokal ! :) oda szoktam jarni enni ! :) megfelelo minosegu kaja ! :) jo fejek az emberek ! azon ak konyeken neha setalnak el melletem idosek, akik magyarul dumalnak egymassal :) pl. a multheten 2 kisoreg setealt el melletem es arrol beszelt hogy hortobagyon hogy hajtotta az allatokat meg itta a palinkat :D :D :D
de a tobbihez csatlakozom ! nem csak hogy nem ossze tartoak, de itt new york korenyeken levo magyarok ott cseszik at a masik magyart ahol tudjak.... igazai patkanyok... arrol nem is beszelve hogy egy amcsi csavo azt mondta nekem 1x ! : ha ellenseget akarsz szerezni ! akkor ismrj meg 1 magyart ! :D az kiraly nem ? tehat sajnos az east coast-on ilyen velemenyel vannak rolunk ! :) de en vagyok itt az elen peldaja annak hogy segitokesz is tud lenni egy magyar !!! :)
New Yorkban meg Queens egy reszen van sok magyar, lengyel es kelet europai, illetve Bronx-ban is de szinte mindenhol ahol eddig jartam, hallottam magyar szot :)
Buszon is sokszor csipek el magyarokat, en kedves lennek hozzajuk szolok, hogy beszelgessunk de elhuzzak a fejuket es tovabb mennek. Ilyen az elet :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!