Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Egyik ismerősöm el utazott...

Sebklaudia kérdése:

Egyik ismerősöm el utazott Kanadába menekültként de haza jött és most mégis vissza szeretne menni de nem telt el még 5 év vissza mehet?

Figyelt kérdés

2015. jan. 22. 00:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Elnéző kommenteket nem kértem csak télleg jó lenne ha valaki tudna segíteni, hogy vissza mehetnek vagy nem?
2015. jan. 22. 15:13
 12/17 anonim ***** válasza:
96%

"vissza mehet?" 00:39

"vissza mehetnek?" 15:13

azt a ' ...! ma 00:39 óta szaporodtak is !

2015. jan. 22. 16:18
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Jol tették hogy kivágták az országból az ilyet én sem engedném vissza...
2015. jan. 22. 18:39
 14/17 A kérdező kommentje:
2 en vannak de valahogy rád nem vagyok kiváncsì segítségre van,szükségem nem a te primitív válaszaidra!
2015. jan. 22. 21:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor még egyszer és utoljára és egyértelműen: még ha nincs is rá szabály a döntés hogy beléphetsz-e a bevándorlási tiszt kezében van és azonnal gondolkodás nélkül vissza fog fordítani ha meglátja hogy egyszer már megpróbáltál visszaélni a menekültstátusszal. Ez teljesen egyértelmű, mit nem fogsz fel ezen?
2015. jan. 23. 03:01
 16/17 anonim ***** válasza:
58%

Ha jól tudom -elég nagy hírverést kapott- a Kertész Ákos is menedékjogot kapott Kanadában.

De biztos hazajöhetne,meg visszamehetne;ki tudná magyarázni.

2015. jan. 26. 06:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Soha az életben nem fognak tudni visszamenni. Most nem köcsögségből mondom ezt, hanem, mert Kanada ennyire pikkel már ránk. Kiderül valakiről, hogy magyar kapásból szigorúbban ellenőrzik a határnál, reptéren, stb. Ezek ráadásul olyanok, akik nem követtek el semmilyen szabálytalanságot.

Ismerősöd viszont elkövetett: jogtalanul kért menekült státuszt, amit nagy valószínűséggel elutasítottak. Ugyanis vagy hazatoloncolták, vagy magától jött haza, ezzel a kanadai hatóság szemében beismerve az egész jogtalanságot, ami miatt azonnal elutasították a kérelmét. Hisz csak gondoljunk bele: ha Magyarországról menekült, akkor miért menne vissza önként Magyarországra?

Hogy milyen következményekkel járt ez a jogtalan politikai menedék kérelme: Kanada nagy valószínűleg jóval több, mint 5 évre kiutasította, az aktájába belekerült az egész ügy, ami miatt más külföldi országokban elég szigorúan fogják elbírálni a letelepedéshez, beutazáshoz való kérelmeit. Még EU-n belül is.

2015. jan. 27. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!