Van e itt olyan aki az USAban él, és tudna segíteni hogy nyárra mehessek dolgozni diákmunkára esetleg rendes munkára?
Figyelt kérdés
Nagyon érdeklődöm amerika iránt több éve. Imádom a kultúrájukat a társadalmukat (persze normális kereteken belül), és megszeretném tapasztalni az ottani életet egy kis pénzkeresés mellett. Jelenleg diák vagyok, 21, szinte bármilyen melót bevállalnék ami nem rabszolga munka. Rokonaim vannak Washingtonban (ohio) viszont nyár előtt visszamennek romániába, így őket buktam. aki esetleg segitene az lépjen kapcsolatba velem. köszönöm.2015. jan. 17. 20:34
1/2 szabina555 válasza:
ha nappalis fősulis/egyetemista vagy akkor ajánlom a Campleaders-t vagy a CCUSA-t. nézz utánuk neten.
2/2 A kérdező kommentje:
sajnos estin vagyok. de azért az általad leírt helyekre ráírok, aztán meglátjuk. köszönöm.:)
2015. jan. 17. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!