Hány km a Miami-Budapest távolság, ha lehet olyanok válaszoljanak akik tényleg tuják, köszi!?
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 21:38
21/47 A kérdező kommentje:
Hol ez a kisgyerek?:D
Ne tarts már nekem nyelvtanórát nagyfiú!
2010. febr. 7. 12:50
22/47 A kérdező kommentje:
Igen örülök ,hogy van egy olyan ember aki segítőkész...
Mivel nem találtam sehol ezért tettem fel itt a kérdést.
Ennek az oldalnak az a célja ,hogy megtudja az érdeklődő a kérdésére a választ ,nem?
Köszi a kommentediedt ,szevasz!
2010. febr. 7. 12:52
23/47 anonim válasza:
hűűű valaki nagyon tuja mi a dolga xD
24/47 anonim válasza:
Se kisgyerek, se nagyfiú nem vagyok:) Mondtam már, hogy tuja vagyok:) Olyan vicces látni, ahogy szinte már toporzékolsz:))))
25/47 anonim válasza:
Te ilyen terrorista lehetsz...
havi 224 orat dolgozol, raadasul legvonalban erdekelnek a tavolsagok, es csakis a tujak valaszolhatnak (gondolom talibok gunyneve) XD
S.
26/47 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat srácok!
Ennyi bőven elég lesz:)
Legalább a lényeg megvan 1 értelmes kommentet azért csak kaptam!:D
Nem olyan rossz arány ,de a többieknek is köszönöm!
Szevasztok.
2010. febr. 8. 14:54
27/47 anonim válasza:
28/47 anonim válasza:
Igazolom az előttem NORMÁLIS válaszolók válaszát, valóban 8,551 km :) további szép napot
29/47 anonim válasza:
Én tuja vok de én nemtom sry :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!