Hány km a Miami-Budapest távolság, ha lehet olyanok válaszoljanak akik tényleg tuják, köszi!?
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 21:38
11/47 anonim válasza:
Havi 224 óra? Most dícséretet vársz? Napi 10-12 órát dolgozom én is, utána jól esik viccelni. Ja, hogy Te nem érted a viccet? Így jártál! Vágod?:))))))))
12/47 A kérdező kommentje:
Értem a viccet.
Gondoltam ,hogy hasonló választ írsz...
Inkább bele se menjünk!
Kösz a kommentet!
2010. febr. 5. 23:34
13/47 anonim válasza:
Lazíts már... Annyira érted a viccet, mint egy tuja...:)
14/47 A kérdező kommentje:
Te már csak tudod:)
Tényleg vicces ,de nem tudom minek kell ragozni eddig ,ahelyett ,hogy inkább azon lennél ,hogy rájöjj a válaszra!
2010. febr. 5. 23:42
15/47 anonim válasza:
Ja, hogy helyetted keressem meg?
16/47 anonim válasza:
Miamitól Budapestre 8,551 km
Remélem segíthettem :)
17/47 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:)
Igen ,sokat segítettél!:)
Utolsó előtti kommentelő szakadj le rólam.
2010. febr. 6. 13:19
20/47 anonim válasza:
"szakadj le rólam"
Leszakadni max. a gomb szokott, én meg tuja vagyok, nem gomb.:) De nem baj, most már valaki megoldotta helyetted, boldog lehetsz, ezzel sem neked kellett megdolgozni, mégis megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!