Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Air France és British Airways...

Air France és British Airways vélemények?

Figyelt kérdés
Hosszabb útra kéne mennem valamelyik légitársasággal, melyik a jobb, és miért?

2014. dec. 28. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem légkondi, hanem azzal tartják fenn a túlnyomást a gépben. Persze lehetne teljesen légmentes is, de akkor meg írtó büdi lenne 6-8 óra után, és az oxigénszint is leesne.
2015. jan. 1. 04:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom hogy azért nyomatják a levegőt hogy a nyomást megtartsák meg persze a szellőztetés miatt, azt nem értem hogy ez a levegő miért hideg?
2015. jan. 2. 01:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Talán csak ennyire sikerül felmelegíteni a kinti levegőt a -60 fokról. Vagy ennél jobban nem lenne gazdaságos. Nem csodálkoznék, ha ezen is spórolnának. Épp csak annyira fűtik fel, hogy ne fagyjanak meg az utasok. :)
2015. jan. 2. 02:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Ja értem :) köszönöm a választ, akkor ilyen szempontból teljesen mindegy melyik légitársasággal megyek hosszabb útra igaz?
2015. jan. 2. 13:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Én már több társasággal utaztam 10-12 órákat, és mind ugyanolyan car volt :) Szóval tényleg mindegy.
2015. jan. 10. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!