Valakinek tagadták már meg beutazást azért, mert túl sűrűn utazott az USA-ba?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy borzasztó szerencsés vagyok, amiért ilyen problémám van, és előre is köszönöm a hasznos válaszokat. Az érdekelne, hogy valakinél volt-e példa arra, hogy a határon visszafordították, mert sokadjára kívánt belépni az Egyesült Államokba rövid időn belül. Én nyáron voltam kint J1 cserediák vízummal 3 hónapig, majd most november végétől ESTAval 3 hétig. ha minden jól alakul március-április tájékán újra mennék pár hétre, majd nyáron megint. Amikor másodjára utaztam Kanadán keresztül repültem, és a kanadai reptéren szigorított ellenőrzésre küldtek, mert nem értették miért szeretnék ilyen hamar visszamenni. Előfordulhat, hogy a későbbiekben ugyanilyen indokkal visszafordítanak? (Most beengedtek, mivel megvolt a visszajegyem. Párom él kint, azért utazunk ennyit.) Előre is köszönöm a válaszokat!2014. dec. 21. 18:40
1/3 anonim válasza:
"Párom él kint"
Ezt a határon nehogy említsd! Amúgy igen, ha ilyen sűrün utazol, előbb-utóbb ráfázol, mert egyszercsak nem fognak beengedni. Vedd el a párodat, ha amerikai, éljetek ott, ne így utazgass, mert nem fogják sokáig elhinni hogy turista vagy.
2/3 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány, úgyhogy neki kellene elvennie :):) De köszönöm a válaszod, szívesen olvasnék még tapasztalatokat is, ha esetleg van valakinek. Sajnos nekem az egyetem miatt még muszáj hazajárnom (meg nyilván a családom is itthon van), csak félek, hogy egy idő után ez nem lesz elég indok a határon. :/
2014. dec. 21. 18:51
3/3 anonim válasza:
ez nem lesz elég indoknak, sajnos. mivel a párod ott él, ezért a bevándorlási tiszt okkal hiheti, hogy ott szándékozod "felejteni" magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!