Csak én érzem így amikor Amerikára gondolok?
Városban lakom.
Igen jártam,sőt eljutottam Ausztriába,Németországba,Szlovákiába és Hollandiába is.Sőt,voltam Budapesten is.
De itt egyikben sem volt olyan érzetem,mint a leirtakban.
Furcsa kepek? Mi az hogy furcsa? Milyen kepek?
Beszelsz valamilyen nyelven? Az nagyon sokat jelent az elveszettseg erzetben, ha semmi mas nyelven nem birsz megszolalni. Plusz ez nagymertekben fugg a magabiztossagodtol.
En egy kulso keruletben szulettem, mikor neha bementem a belvarosba olyan nagynak es furcsanak tunt minden. Aztan felnottem es a Blaha Lujza ternel dolgoztam. Nap mint nap evekig bejarni es mar nem is tunt furcsanak, nagynak.
Aztan kimentem Angliaba es ott eltem 3 evig. Ahhoz kepest Magyarorszag mar szinte kicsinek tunt.
Amiota New Yorkban es Los Angelesben is jartam, egy videki magyar varos peldaul mar nekem furcsa.
Minel tobbet latsz majd a vilagbol, annal jobban valtozik a rola alkotott keped!
Amerika szamodra idegen? Akkor menj el egy azsiai orszagba, ahol raadasul nem is latin betukkel irnak, hanem jelekkel, angolul (vagy nemetul) szinte semmit nem beszelnek, az ut masik oldalan kozlekednek es kigyot/bekat/rovarokat arulnak az utcai arusok, mert az emberek azt eszik, nekik az a normalis.
Amerika ahhoz kepest "baratsagos" lesz az olvashato feliratokkal, epkezlab kozlekedessel, McDonalds-al stb. :)
Igen idegen, mert egy másik kontinens :D de idegen Ázsia is....vagy Afrika, esetleg Ausztrália? na az mit segítene az elveszettségen? :D
Valahányszor külföldre megy az ember az más, és minnél inkább eltérő helyre megy a hazájától annál idegenebb...Amerika csak egy lépés Európától ha az idegenséget nézzük a már említett kontinensek az igzai level up
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!