Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Csak én érzem így amikor...

Csak én érzem így amikor Amerikára gondolok?

Figyelt kérdés
Mindig amikor azt mondják,hogy Amerika nekem mindig a furcsa képek ugranak be. Nekem Amerika,olyan idegen,nem olyan mint egy kis város(én is ilyenben élek),szóval ha például kirabolnak akkor itthon csak hazasétálok,vagy felhívok valakit,de Amerikába ott igazából,főleg ha egyedül vagy és ilyen történik elvesztél. Mindig az jár a fejembe,hogy ha ilyen történne tuti kintragadnék,egy árva fitying nélkül,egyedül,hajléktalanként,senki azt se tudja,hogy létezem. Ti is így vagytok vele?

2014. dec. 10. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te a legkozelebbi megyeszekhelyen vagy a szomszed varosban is valoszinuleg igy erezned magadat. A falun kivul amugy jartal mar?
2014. dec. 10. 17:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Városban lakom.

Igen jártam,sőt eljutottam Ausztriába,Németországba,Szlovákiába és Hollandiába is.Sőt,voltam Budapesten is.

De itt egyikben sem volt olyan érzetem,mint a leirtakban.

2014. dec. 10. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa kepek? Mi az hogy furcsa? Milyen kepek?

Beszelsz valamilyen nyelven? Az nagyon sokat jelent az elveszettseg erzetben, ha semmi mas nyelven nem birsz megszolalni. Plusz ez nagymertekben fugg a magabiztossagodtol.

En egy kulso keruletben szulettem, mikor neha bementem a belvarosba olyan nagynak es furcsanak tunt minden. Aztan felnottem es a Blaha Lujza ternel dolgoztam. Nap mint nap evekig bejarni es mar nem is tunt furcsanak, nagynak.

Aztan kimentem Angliaba es ott eltem 3 evig. Ahhoz kepest Magyarorszag mar szinte kicsinek tunt.

Amiota New Yorkban es Los Angelesben is jartam, egy videki magyar varos peldaul mar nekem furcsa.

Minel tobbet latsz majd a vilagbol, annal jobban valtozik a rola alkotott keped!

2014. dec. 10. 19:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Amerika számomra nagyon idegen, meg ott nagyon màs minden, teljesen màs stílus. Németül beszélek és angolul egy alap szinten.
2014. dec. 10. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Amerika szamodra idegen? Akkor menj el egy azsiai orszagba, ahol raadasul nem is latin betukkel irnak, hanem jelekkel, angolul (vagy nemetul) szinte semmit nem beszelnek, az ut masik oldalan kozlekednek es kigyot/bekat/rovarokat arulnak az utcai arusok, mert az emberek azt eszik, nekik az a normalis.

Amerika ahhoz kepest "baratsagos" lesz az olvashato feliratokkal, epkezlab kozlekedessel, McDonalds-al stb. :)

2014. dec. 11. 00:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen idegen, mert egy másik kontinens :D de idegen Ázsia is....vagy Afrika, esetleg Ausztrália? na az mit segítene az elveszettségen? :D

Valahányszor külföldre megy az ember az más, és minnél inkább eltérő helyre megy a hazájától annál idegenebb...Amerika csak egy lépés Európától ha az idegenséget nézzük a már említett kontinensek az igzai level up

2014. dec. 12. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!