CCUSA Work Experience (nyár) mi a véleményetek? Tapasztalatok?
Ez szerintem nem kifejezetten átverés, én is voltam hasonlón, csak éppen önkéntes munkán, és Európán belül. Amúgy ez a szervezet pályaválasztási kiállításon is megjelent, így nem hiszem hogy kamu, de ha van rá pénzed (ki és hazaút + vízum), akkor érdemes többszörösen bebiztosítani magad.
Így nagy bulinak tűnik az egész, de nem egy emberke hazajött már a tábor vége előtt, mert esetleg nem olyan körülményeket kapott mint amire számított. Vagy mert azt hitte nyaralás lesz az egész, és rájött, hogy kőkemény munka két hónapig! Egyáltalán nem egyszerű, arról nem is beszélve mekkora súly nehezedik a válladra, amikor hetekig rád van bízva egy gyerek csoport, és te felesz értük! Érdemes megfontolni, és csak akkor elindulni, ha tisztában vagy azzal, hogy ez nem csak világlátást, mókát és kacagást hoz az életedbe, hanem valószínű nem kevés stresszt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!