Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » CCUSA Work Experience (nyár)...

CCUSA Work Experience (nyár) mi a véleményetek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 23. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Az ilyenek általába átvágós dolgok, mint amit a fókuszban is szoktak mondani, sok ottrekedt embeek...
2010. jan. 23. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez szerintem nem kifejezetten átverés, én is voltam hasonlón, csak éppen önkéntes munkán, és Európán belül. Amúgy ez a szervezet pályaválasztási kiállításon is megjelent, így nem hiszem hogy kamu, de ha van rá pénzed (ki és hazaút + vízum), akkor érdemes többszörösen bebiztosítani magad.

Így nagy bulinak tűnik az egész, de nem egy emberke hazajött már a tábor vége előtt, mert esetleg nem olyan körülményeket kapott mint amire számított. Vagy mert azt hitte nyaralás lesz az egész, és rájött, hogy kőkemény munka két hónapig! Egyáltalán nem egyszerű, arról nem is beszélve mekkora súly nehezedik a válladra, amikor hetekig rád van bízva egy gyerek csoport, és te felesz értük! Érdemes megfontolni, és csak akkor elindulni, ha tisztában vagy azzal, hogy ez nem csak világlátást, mókát és kacagást hoz az életedbe, hanem valószínű nem kevés stresszt is!

2010. jan. 24. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem átverés, csak rabszolgamunka. ;) Én utánanéztem, meg számoltam és nem megyek. Majd pont.
2010. jan. 25. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
ugyanmár, ha nincs tapasztalatotok, mit fokázzátok? 2-szer voltam velük, semmi gond nincs, én az Independent opcióval mentem, tehát magamnak kerestem munkát, szállást. Tehát miután elintézték a vizumomat, azt csináltam, amit akartam, Igy nem lehet rabszolgamunka, hiszen rajtam állt, mit csináltam. Minden más ügynükség ilyen. A másik opciót, amikor ők keresnek munkát, nem tudom, én az előbbit csak ajánlani tudom.
2010. jan. 25. 22:17
 5/5 anonim válasza:
Én 2009 nyarán voltam kint a szervezettel USA-ban (20évesen), a Camp Consuelors program keretében. Semmi átverés nem volt benne. Mindent elintéztek, nekem csak papírokat kellett kitöltögetnem, és megmondták mikorra menjek vízuminterjúra. Azért mertem elindulni, mert egy ismerősöm javasolta a szervezetet, aki a Work Experience programmal volt kint egymást követő 4 évben... A szervezet most 20 éve közvetít. Nem kell aggódni! Ez nem átverés! (Ja és: I love NY, LV, SF. Ezeket a városokat megszerettem ottlétemkor...)
2010. febr. 11. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!