Munkaközvetítők Amerikába, van ilyen?
Tegyük fel van egy nagyon ügyes építész, nagyon szép munkákat tervezett és tervez.
Frissen végzett és van tervezői jogosultsága.
Van olyan cég aki ilyen tehetséges szakmabeliekkel foglalkozik és közvetíti őket külföldre, mint pl. az USA-ba?
Kedves Kérdező!
Attól, mert megnézted az Így jártam anyátokkal című sorozatban az építészettel kapcsolatos jeleneteket, attól még nem leszel építész. Azzal a mesével ne akarj jönni, hogy elvégezted az építész sulit, mivel még a Google-t meg a keresőt se vagy képes használni. Az építész sulihoz meg ennél jóval több kell.
Utolsó sajnálom, de fogalomzavarban szenvedsz, vagy nem érted amit olvasol? Netán diszlexia?
Nem vagyok építész csak feltételeztem egy keresett szakmát. Az építészt választottam, de lehetett volna az az orvos, vagy informatikus.
A kérdés célja az volt, hogy: keresett munkával lesz-e esélye valakinek, hogy ZK-t kapjon/ kérvényezzenek neki.
A választ megtudtam.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!