Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mik a hiányszakmák az Usa ban?

Mik a hiányszakmák az Usa ban?

Figyelt kérdés
Las Vegasba el kint egy baratom. Nalla lennek ameddig en ott keresnek egy baratnot.... Oszehazasodnank (persze ezt ugy hogy kozbe haza is jovok..) <- ez lenyegtelen! Az a kedesem hogy milyen munkamnak kene lennem ha kint elnek?? Las vegasban sok a szalloda! Valamilyen szallodai munkat kepzeltem el de nem csak siman turizmus hanem valamilyen mas munkat csak szallodaba!! Az a kerdesem hogy mik a hianyszakmak amibol ott megtudnek elni (nem muszaly szallodait mondani csak kellene egy oldal vagy egy felsorolas hogy mit kene elvegeznem itthon! [hulye valaszokbol nemkerek] ((bocs a helyesirasert))

2014. szept. 25. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

Gyorsírás? :D

És elmesélnéd, hogy a "nálla" mennyivel gyorsabb, mint a "nála", és a "muszály" a "muszáj"-nál? :D Hadd tanuljunk már kicsit, hogyan is kell gyorsan írni. :P

2014. okt. 19. 22:14
 12/13 Kukutyin1 válasza:
51%

Nem vagy 30 éves még? Én már 10 évesen is helyesen írtam. Irritáló amikor valaki a rossz helyesírásával, a szókincse gyérségével degradálja ezt a csodálatos nyelvet.

De ugorjunk át ezen... 20 körüli lehetsz mondjuk. Talán dolgozol már, talán tanulsz(vagyis iskolába jársz). Eltelik még 10 év és nem fogsz te már sehova se menni. Kis proli maradsz ott ahol vagy. 18 évesen sok barátom(úgy ahogy én is) bejárta fél Európát és ha máshova vágyódik valaki aki életképes is a vágyai mellé - az komám bepakol a zsákLYába és megy :)

Te nem mész Los Angelesbe és jobban is teszed mert megennének a mexikói bevándorlók a reggeli csilis tequila mellé.

2015. febr. 12. 12:56
 13/13 Kukutyin1 válasza:
52%
Ó elnéztem... te Las Vegasba készülsz, nem gond - ott is megehetnek a mexikóiak <3
2015. febr. 12. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!