Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mik a hiányszakmák az Usa ban?

Mik a hiányszakmák az Usa ban?

Figyelt kérdés
Las Vegasba el kint egy baratom. Nalla lennek ameddig en ott keresnek egy baratnot.... Oszehazasodnank (persze ezt ugy hogy kozbe haza is jovok..) <- ez lenyegtelen! Az a kedesem hogy milyen munkamnak kene lennem ha kint elnek?? Las vegasban sok a szalloda! Valamilyen szallodai munkat kepzeltem el de nem csak siman turizmus hanem valamilyen mas munkat csak szallodaba!! Az a kerdesem hogy mik a hianyszakmak amibol ott megtudnek elni (nem muszaly szallodait mondani csak kellene egy oldal vagy egy felsorolas hogy mit kene elvegeznem itthon! [hulye valaszokbol nemkerek] ((bocs a helyesirasert))

2014. szept. 25. 20:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen mérnök, IT szakember, orvos, ápoló. Ezek a hiányszakmák.
2014. szept. 25. 20:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Nővér és betegápoló, esetleg mentős.
2014. szept. 25. 20:57
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Igen, tanulósabb dolgok, IT és egészségügy, energetika. Az ilyen kétkezi melókban mint a szállodai alkalmazott nem hiszem, hogy nagyon versenyképes lennél. Egyébként az egész kérdésből süt a faék egyszerűségű világkép, szóval én lehet meggondolnám ezt a las vegast mielőtt oltári leégés lesz belőle.
2014. szept. 25. 22:25
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Ha az anyanyelveden ilyen a helyesírásod, akkor valószínűleg úgyis mindenre alkalmatlan vagy.
2014. szept. 26. 08:24
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
Olajmérnök. Amúgy meg az előttem szólónak igaza van...
2014. szept. 26. 18:56
 6/13 A kérdező kommentje:
Telefonrol irtam es ez csak egy gondolat volt ez az usa es csak megkerdeztem
2014. szept. 27. 09:57
 7/13 anonim válasza:
67%
Transzfesztita
2014. okt. 4. 15:32
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Jajj, hagyjuk már ezt a "telefonról írok, ezért rossz a helyesírásom"-dumát! Ez legfeljebb a félreütéseket magyarázza, de azt messze nem, ha valaki olyanokat ír, hogy "nálla", muszály", "megtudnék", "nemkérek" és társai!
2014. okt. 4. 15:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Aki ert ehez az tudja hogy ez agyorsiras :DDD am meg lejott a lenyeg? Igen? Akkormeg ne a helyesirasom nezzetek hanem rendes valaszt akarok xd nem vagyok 10 eves h minden szot 3 szor elolvasok hogy helyes e es nem vagyok 30 eves se aki ugye "preciz" :Dd nemtudom mit nem lehet erteni a kerdesben
2014. okt. 4. 18:31
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

"nem vagyok 10 eves h minden szot 3 szor elolvasok hogy helyes e"

Jaja, egyátalán nem tűnsz még 10 évesnek szerintem sem.

2014. okt. 19. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!