Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USA-ban vagy Angliában...

Az USA-ban vagy Angliában könnyebb boldogulni egy "diszidáló" magyarnak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 18:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ, hogy ki milyen karakter. Kijutni egyértelműen könnyebb Angliába, de én ott nem tudnék és nem is szeretnék élni. Én az USA-ban élek és nekem itt sokkal könnyebb és jobb...szóval személy függő.
2010. jan. 19. 19:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
hát igen csak usába szinte lehetetlen kiköltözni... nekem is az lenne az álmom.
2010. jan. 19. 19:39
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
nem lehetetlen kiköltözni, csak a megfelelő időpontban kell kimenni.
2010. jan. 19. 19:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki ki akar kerülni, ki tud. Lehet, hogy évekbe telik, de meg tudja csinálni. Első voltam.
2010. jan. 19. 20:40
 5/13 anonim válasza:
100%
Én Londonban élek már 1 éve. Nem tudom, hogy Amerikába könnyű-e vagy sem, de itt kint csak az indulás volt számomra nehéz, mivel csak annyi pénzel jöttem ki amennyi elég volt az első havi lakbéremre. Egy év távlatából úgy látom, hogy itt rengeteg lehetősége van az embernek az önmegvalósításra. Ha komolyan gondolod a "disszidálást" akkor jobb választás Anglia, mert itt könnyebb elérni az igazi Amerikai álmot :)
2010. jan. 19. 22:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Angliában,mivel nem "ismerem" az Usát csak azért írom angliát,mert az közelebb van és ha valami gáz lesz akkor nem mindegy,hogy honnan jössz haza,voltam angliában 3-szor életem során ha talpraesett vagy és viszonylag jól beszélsz angolul,tudsz alkalmazkodni másokhoz,kitartó vagy és nem vágysz egyből nagy dolgokra akkor elég szépen meg tudsz majd élni.Kár,hogy most nincs pénzem kimenni:D
2010. jan. 20. 00:28
 7/13 anonim ***** válasza:
37%
Kérdés, hogy ha itthon nem boldogulsz, akkor miért is boldogulsz majd egy másik országban, ahol hátrányból indulsz, niggernek számítasz. Erre nagyon kicsi az esély. Esetleg ha orvos vagy, vagy valamilyen jól képzett mérnök, akkor mindkét országban jól élhetsz (igaz, mérnökként itthon is). A bevándorlási szabályok miatt Anglia egyszerűbb eset.
2010. jan. 20. 06:47
 8/13 anonim ***** válasza:
45%

"Kérdés, hogy ha itthon nem boldogulsz, akkor miért is boldogulsz majd egy másik országban"

te magadnál vagy?

2010. jan. 20. 14:16
 9/13 anonim ***** válasza:
33%

14:16

Külföldön külföldi vagy, vagyis hátrányban vagy.

Kérdés, hogy ha itthon nem tudsz elhelyezkedni 10%-os munkanélküliség mellett, akkor ugyan miért tudsz az USA-ban elhelyezkedni, ahol a munkanélküliség jelenleg ugyanekkora (máskor nem, de most épp igen). A kérdésem teljesen komoly, nem az én bajom, hogy vannak, akik gondolkodás nélkül nekiindulnak a "külföld"-nek, aztán sírva rohannak haza.

2010. jan. 20. 15:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg az USA-ban nem érdekel senkit, hogy külföldi vagy, ha tökéletesen beszélsz angolul. Mivel fehér vagy, nem vagy hátrányban. Én ezt tapasztalom. Sőt, külön egzotikum vagy (főleg nőként egy amerikai férfinek). Én még itt előnyben is vagyok párkapcsolatok terén is, mert otthon engem a 68 kilómmal már teheneztek, itt meg tök átlagos testalkatúnak számítok, nagyon könnyen találtam férjet, Mo-n meg nem.

Első

2010. jan. 20. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!