Szült közületek valaki az USA-ban? Jobb vagy rosszabb Amerikában szülni, mint Mo-n? Miben különbözik?
Figyelt kérdés
Az első gyermekem Mo-n született, de a második valószínűleg az USA-ban fog. Mire számítsak? Milyen az ellátás? Tud valaki mesélni róla, hogy mennyivel másabb a terhesgondozás és a szülés után?2010. jan. 18. 20:14
11/18 anonim válasza:
Kedves 22:09-es valaszolo...
A "Miben különbözik?" kerdesre az en valaszom is valasz.
Mert az elsohoz kepest tud hasonlitani.
Valszeg konkretan 1 olyan ember nem lesz ki szult mindket helyen.
Amugy Magyarorszagon a csaszar ugy megy hacsak nem surgos akkor epiduralnak es nem altatnak.
12/18 A kérdező kommentje:
Engem altattak Mo-n...(én kértem)
Valóban inkább az amerikai rendszerre lennék kíváncsi, hiszen a magyart én is ismerem saját tapasztalatból.
2010. jan. 18. 22:31
13/18 anonim válasza:
Amerikában is rutinszerűen elvégzik a gátmetszést? vagy ott ez nem divat?
(bocs, kérdező!)
14/18 anonim válasza:
Nem csinalnak rutin szeruen gatmetszest, en is gatmetszes nelkul szultem.
15/18 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy nem csinálnak gátmetszést, ha nem muszáj. Én is ezt hallottam.
2010. jan. 19. 08:54
16/18 anonim válasza:
ez nagyon jó!
ezt a jó szokást (nincs feltétlen gátmetszés) átvehetnék a magyarok is.
18/18 anonim válasza:
Én az első gyerekem New York-ban születm, a 2. gyerek Angliában, és most a 3.-al megint itt vagyok Usa-ban. Minden teljesen úgy volt az első gyereknél, ahogy az első válaszoló leírta. Sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!