Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Au-pair munka után tanulò...

Au-pair munka után tanulòi vizum?

Figyelt kérdés
Abban az esetben ha kèt èv au-pair munka utàn tanulòi vizumra jelentkezem feltètlenül haza kell utaznom, vagy intèzhetem az àllamokbòl is?

2014. szept. 8. 05:12
 1/10 anonim ***** válasza:

15 éve az volt a szabály, hogy el kellett hagyni az államokat. Én egy északi államban éltem és elegendő volt átkirándulni Kanadába és Torontóban meg is kaptam a J1es vízumomat.

De Vigyázz!!! Ha nincs többszöri beutazási engedélyed a jelenlegi vízumoddal és Kanadában nem adják meg a tanulói vízumot, akkor már nem engednek vissza az USAba, hiába érvényes még a vízum! Tehát akkor Kanadából kell megszervezni a hazautat.

És persze azóta szigoríthattak is a szabályokon...

2014. szept. 8. 06:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint a vizum interju Torontoban lenne?
2014. szept. 8. 17:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Mehetsz Mexico Citybe is; ami közelebb van hozzád

szerintem pl. Vancouverben is van nagykövetség

ill. minden nagyobb kanadai városban

2014. szept. 8. 22:58
 4/10 anonim ***** válasza:

DE mindenképpen Kanadában számíthatsz a legjóindulatúbb elbírálásra.

Anno Magyarországon hülyére szívatták a népet mire kiadtak egy vízumot. Ahhoz képest Torontóban sokkal kulturáltabb volt a kiszolgálás

2014. szept. 8. 23:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Ket orara sem vagyok Mexicotol. Magyarorszagon en is megszenvedtem a J1-es vizumom hosszabbitasaval, azt hittem nem adjak meg. Ezert sem szeretnek rizikozni azzal hogy hazamegyek aztan nem engednek vissza a tanuloival.
2014. szept. 9. 04:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Arra is vigyázz, hogy J1es vízum után ki kell hagyni 2 évet.

Nekem is volt ilyen és egy regisztrációs kártya hiánya elterelte a figyelmüket és ezen problémáztak és amikor tisztáztam a helyzetet már erre nem is figyeltek így J1es után azonnal kaptam egy F2est.

És Mexikóban nem biztos hogy nyilván lesz tartva a többi vízum...

2014. szept. 10. 08:32
 7/10 anonim ***** válasza:
De azért azt is érdeklődd meg hogy van e ilyen lehetőség még. Mert ha szept.11 óta beszigorítottak akkor haza fognak zavarni hiába fizetted ki az időpont foglalás díjját
2014. szept. 10. 10:11
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

de egy mexikói nagykövetségen azért jobban rá jár a rúd az emberekre mint egy kanadain

2014. szept. 10. 10:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Ellenőrizz le minden infót mielőtt döntesz
2014. szept. 12. 16:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!
2014. szept. 13. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!