Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Repülőjegy Budapest-Los Angeles?

Repülőjegy Budapest-Los Angeles?

Figyelt kérdés

Hol lehet a legjobb áron jegyet foglalni? 2015 júniusában mennénk. 4 felnőtt (család). Esetleg van valami kedvezmény arra, hogy korán lefoglaljuk?

Amit feltüntetnek, hogy 950$, az retúr jegy? Oda vissza? Vagy összesen lesz oda vissza 1900$?

British Airwaysel utaznánk át az óceánt!

Esetleg megálló.

Budapest-London Heatrow-New York-Los Angeles.

Tavaly így mentem, a bátyám intézkedett.

Minél több a megálló annál drágább, vagy olcsóbb a repülőjegy?

Köszi!

2014. szept. 8. 00:14
 1/7 anonim ***** válasza:
2014. szept. 8. 01:04
 2/7 szabina555 ***** válasza:

ez átszállástól független. vagyis nem, de nem lehet általánosítani, hogy hány átszállással olcsóbb. de itthonról 2 átszállás kmindenképp lesz.

az meg, hogy retúr jegy vagy nem, nézd meg, hogy mit ír ki. vagy úgy keress rá, hogy retúr legyen.

ezt a 950 dollárt, nem írtad, hogy honnan indul, de ez gyanúsan csak oda. de a retúr jegy olcsóbb lesz, nem 1900, mint ha megveszed külön az oda és külön a visszajegyet.

2014. szept. 8. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:

$950-ért nem fogsz kapni oda-vissza jegyet, még a csomagtérbe se.

Általában érdemes korábban lefoglalni, mert az induláshoz közeledve (általában) drágul a jegy.

1 átszállással érdemes menni, a legtöbb európai nagyvárosból lesz járat LA-be (Róma, Párizs, Amszterdam, London), de ha BA-szel mennétek, akkor nyilván londoni átszállás játszik.

2014. szept. 8. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:

de itthonról 2 átszállás kmindenképp lesz - ez butasag

Ahogy a masik valaszolo irta, Parizs, London stb. fobb europai nagyvarosokbol indul jarat LAX-ra, es Budapestrol ezek a nagyvarosok 1-2oranyi repuloutra vannak.

Minel elobb foglalod annal olcsobb, vagyis van egy pont aminel olcsobb nem lesz, de ahogy kozeledik a datum es nezed a jegyarakat annal dragabb. Ha penteken vagy szombaton indulsz az is altalaban dragabb, mint pl. kedden indulni.

A 2 atszallas altalaban olcsobb mint az 1 atszallas de sokkal hosszadalmasabb/farasztobb. En egyedul utazom es mindig az 1 atszallast valasztom, csaladdal/gyerekkel tutti hogy meginkabb azt valasztanam.

A jegykeresobe beirod, hogy BUD LAX es retur jegyeket fog a talalati oldalon mutatni, hacsak nem jelolted be a kereses elejen, hogy one-way ticket (egyiranyu).

Egyiranyu jegy SOKKAL dragabb mint a retur, kb. 2xese a normalis jegyarnak.

$950-ért nem fogsz kapni oda-vissza jegyet, még a csomagtérbe se - szinten egy butasag. En mar utaztam (szilveszterkor!) Los Angeles Budapest kozott $999-ert! A 950 egyaltalan nem lehetetlen, foleg ugy, hogy a masik iranyba mindig olcsobb, vagyis nekem LAX BUD mindig par szazzal tobbe kerul, mint amikor a rokonaimnak veszem a BUD LAX iranyu jegyeket.

expedia.com, cheapoair.com, onetravel.com en ezeket az oldalakat hasznalom

2014. szept. 8. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
#4., hát nem tudom, nekem a $950 inkább tűnik egy nagyon drága odaútnak... persze, lehet, hogy neked van igazad, hogy csak extrém olcsó, de én ennyiért még soha nem utaztam LAX-re. :D
2014. szept. 8. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha beállítottad a visszautazás időpontját is, akkor igen, az retúr jegy. Én 2 átszállással nem mennék, sokkal macerásabb, nem feltétlenül olcsóbb, és van sok lehetőség 1 átszállásos útra is.

Most rákerestem az orbitz.com-on, 2015. jún. 1-10 dátummal ezek az árak vannak (mind retúr és 1 átszállással)

Airfrance: 892$

KLM: 893$

Alitalia: 895$

Lufthansa: 896$

BA: 910$

Kedvezmény nincs arra ha korán lefoglalod, de érdemes minél előbb (szóval még az idén), mert akkor olcsóbb.

Ha nincs konkrét időpont, akkor érdemes játszani a dátumokkal (pl beállítani, hogy +/- 3 napot is mutassa) és akkor ki lehet választani a legolcsóbbat.

Pl. ha május 31-én mennétek, és jún. 10-én vissza, úgy már csak 682$ a retúrjegy a British Airways-szel.

2014. szept. 9. 12:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Azért ragaszkodom a kétszeri átszálláshoz, mert imádom a pörgést, a külföldi reptereket, az embereket.

Tavaly Londonban és New Yorkban szálltunk át Los Angeles felé. Hazafelé Dallas és London, majd Budapestre érkeztünk.

Idén szintén így szeretnék menni, New Yorkban lenni és pl. Chicagóban átszállni hazafelé. Annyival többet látok a világból. :-)

2014. szept. 9. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!