Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kanadába kilehet menni letelep...

Kanadába kilehet menni letelepedni?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik a hely amit a filmekbol lattam eddig...

Kilehet menni Kanadába és mi kell hozzá,milyen munkalehetosegek vannak ott,hogyan lehet boldogulni szerintetek pl USA hoz kepest?

SK-i vagyok 25/F

2014. szept. 1. 22:31
 1/6 Shai-Hulud ***** válasza:
Bárkit szívesen fogadnak favágónak... A fakitermelés Kanada egyik legnagyobb iparága jelenleg is.
2014. szept. 1. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:
hegesztők is jól élnek arrafelé. de elég nehéz már kmenni, a cigók miatt szigorították a beutazást, unkavállalást magyarországról.
2014. szept. 2. 01:53
 3/6 anonim ***** válasza:
A rasszista benyogeseket nem kerjuk. Semmit nem szigoritottak Magyarorszaggal szemben. Itt talalod [link] a kivadorlasi felteteleket.
2014. szept. 2. 07:04
 4/6 anonim ***** válasza:
a magyarorszagrol erkezo menekulteket mindenki elott hivjak be interjura. ennyi a valtozas. es kb 3-4 honap alatt lezavarjak az egesz procedurat ami regen meg 5-6 evig is eltarthatott.vagy meg tovabb.
2014. szept. 2. 20:14
 5/6 A kérdező kommentje:
de szlovakiai vagyok
2014. szept. 2. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:

> a magyarorszagrol erkezo menekulteket mindenki elott hivjak be interjura

Baromsag, Magyarorszag az osszes tobbi EU-s orszaggal egyutt rakerult a DCO (Designated Country of Origin) listara az elso korben. Az innen erkezok menekult ugyet valoban gyorsitottan intezik de itt sincs Magyarorszag kiemelve. [link]

Tehat szlovakiai, mexikoi vagy magyar -- tokmindegy, ezeket a menekultugyeket villamgyorsan megvizsgaljak es szinte mindet elutasitjak.

2014. szept. 6. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!