Kanadába kilehet menni letelepedni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a hely amit a filmekbol lattam eddig...
Kilehet menni Kanadába és mi kell hozzá,milyen munkalehetosegek vannak ott,hogyan lehet boldogulni szerintetek pl USA hoz kepest?
SK-i vagyok 25/F
2014. szept. 1. 22:31
1/6 Shai-Hulud válasza:
Bárkit szívesen fogadnak favágónak... A fakitermelés Kanada egyik legnagyobb iparága jelenleg is.
2/6 anonim válasza:
hegesztők is jól élnek arrafelé. de elég nehéz már kmenni, a cigók miatt szigorították a beutazást, unkavállalást magyarországról.
3/6 anonim válasza:
A rasszista benyogeseket nem kerjuk. Semmit nem szigoritottak Magyarorszaggal szemben. Itt talalod [link] a kivadorlasi felteteleket.
4/6 anonim válasza:
a magyarorszagrol erkezo menekulteket mindenki elott hivjak be interjura. ennyi a valtozas. es kb 3-4 honap alatt lezavarjak az egesz procedurat ami regen meg 5-6 evig is eltarthatott.vagy meg tovabb.
5/6 A kérdező kommentje:
de szlovakiai vagyok
2014. szept. 2. 20:14
6/6 anonim válasza:
> a magyarorszagrol erkezo menekulteket mindenki elott hivjak be interjura
Baromsag, Magyarorszag az osszes tobbi EU-s orszaggal egyutt rakerult a DCO (Designated Country of Origin) listara az elso korben. Az innen erkezok menekult ugyet valoban gyorsitottan intezik de itt sincs Magyarorszag kiemelve. [link]
Tehat szlovakiai, mexikoi vagy magyar -- tokmindegy, ezeket a menekultugyeket villamgyorsan megvizsgaljak es szinte mindet elutasitjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!