Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Bp-ről vagy Bécsből NY-ba...

Bp-ről vagy Bécsből NY-ba tavasszal, mennyiből lehet megúszni az utat oda vissza, mi a legolcsóbb módja, mi a legkényelmesebb, melyik reptérre érdemes érkezni?

Figyelt kérdés

van iroda ami komplex ny-i utat kínál és megéri? repjegy, szállás, jegyek esetleg bérautó? vagy menjek privátba teljesen? engem a ny-i élet érdekel, nem annyira a múzeumok.

jó helyen kellene szállás jó áron, central park környéke, vagy airbnb-n keressek valamit, nem kockázatos az hogy ott vagyok és kiderül nincs szállás?

2014. aug. 30. 11:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
140alatt nem nagyon fogsz találni. Szóval szerintem vedd meg.
2014. aug. 30. 17:32
 12/13 anonim ***** válasza:

bravofly.hu oldalt nézted már?

Ott áprilisra 150-et ír.

2014. aug. 30. 23:01
 13/13 szabina555 ***** válasza:

airbnb tök megbízható, ne aggódj :) ők ebből élnek, nem fognak átvágni. ez arrafelé am.sem szokás.

repjegy meg ja, 150 körül, de pl. pelikan.hu-n szokott lenni akcióba 100ért, novemberre kb, ha aznap éjfélig megveszed. ki lehet fogni. ilyen ajánlatuk legutóbb júl.4-én volt

2014. szept. 4. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!