Hova utaznátok inkább?
Los Angeles
tenferparti élet, hollywood, sztárok
De viszont New Yorkban van több látványosság.
Ha először mész, NYC jó választás lehet. Teljesen fölösleges azért átrepülnöd még egy kontinensnyi területet, hogy LA-be eljuss.
Egyébként igazat adnék az előttem szólónak, miszerint rengeteg (véleményem szerint) jobb hely van közelebb, mintsem az ember Amerikáig menjen.
Hat milyen turista? Mi erdekel? Van akit a Metropolitan Museum of Art erdekel. Van aki megorul csak hogy lassa a TCL Chinese Theatre elott Hollywoodban a kez- es labnyomokat.
En viszont Firenzebe es Izraelbe szeretek jarni turistaskodni :)
#2, sorold már őket, légyszíves. :DDDDDDDDDDD
Mindkét helyen voltam, szerintem (ha csak az egyik helyre tudsz) akkor mindenképpen NYC-be menj, sokkal több látnivaló van ott. Szerintem a világ egyik legjobb városa, akárhányszor mész oda, mindig van mit csinálni. :)
LA-ben igazából Hollywood érdekes csak, a csillagok meg a kéz- és láblenyomatok. Ezen kívül Santa Monica vagy Venice Beach kihagyhatatlan, ha szeretnél fürdeni.
#8, voltál már egyáltalán? :)
Voltam Afrikában, nem rossz hely, nagyon szép a természet, tényleg.
De aki azt mondja, hogy az USA vagy NYC nem érdekes, és nem jó hely egy turistának, az szerintem nem normális.
Végül, ajánlok egy kis olvasnivalót, a világ leglátogatottabb látványosságairól... az első 9 hely az USA-ban van. De mindenki hülye, azért mennek oda, tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!