Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hova utaznátok inkább?

Hova utaznátok inkább?

Figyelt kérdés
Los Angeles vagy New York? Hova utaznátok szívesebben és miért oda inkább? Szerintetek hol van több érdekesség egy turista számára? Köszi a válaszokat mindenkinek:)

2014. aug. 7. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Los Angeles

tenferparti élet, hollywood, sztárok

De viszont New Yorkban van több látványosság.

2014. aug. 7. 16:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Én pl egyik helyre sem.lesz*rom az egyesült államokat. Millió jobb desztináció van.
2014. aug. 7. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha először mész, NYC jó választás lehet. Teljesen fölösleges azért átrepülnöd még egy kontinensnyi területet, hogy LA-be eljuss.

Egyébként igazat adnék az előttem szólónak, miszerint rengeteg (véleményem szerint) jobb hely van közelebb, mintsem az ember Amerikáig menjen.

2014. aug. 7. 18:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Mivel Los Angelesben már voltam (és nem tetszett), ezért New Yorkba mennék. Szerintem NY érdekesebb lehet.
2014. aug. 7. 23:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Hat milyen turista? Mi erdekel? Van akit a Metropolitan Museum of Art erdekel. Van aki megorul csak hogy lassa a TCL Chinese Theatre elott Hollywoodban a kez- es labnyomokat.

En viszont Firenzebe es Izraelbe szeretek jarni turistaskodni :)

2014. aug. 8. 06:39
 6/11 anonim ***** válasza:
NYC. Ott nagyobb az élet (na jó ez így pötség) de pl szippantanék egy Carlo's bakery sütit ennék valami híres hambit stb.
2014. aug. 8. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:

#2, sorold már őket, légyszíves. :DDDDDDDDDDD

Mindkét helyen voltam, szerintem (ha csak az egyik helyre tudsz) akkor mindenképpen NYC-be menj, sokkal több látnivaló van ott. Szerintem a világ egyik legjobb városa, akárhányszor mész oda, mindig van mit csinálni. :)

LA-ben igazából Hollywood érdekes csak, a csillagok meg a kéz- és láblenyomatok. Ezen kívül Santa Monica vagy Venice Beach kihagyhatatlan, ha szeretnél fürdeni.

2014. aug. 9. 11:34
 8/11 anonim ***** válasza:
7. Neked azt hiszem hiába sorolnám fel. Aki elvakult amerika fan az menjen amerikába mert most éppen az a divat. Én inkább megnézek egy orangutánt Szumátra dzsungelében mint egy zsúfolt betondzsungelben sétáljak NYC-ban. De te csak istenisd továbbra is amerikát.
2014. aug. 9. 13:05
 9/11 anonim ***** válasza:

#8, voltál már egyáltalán? :)

Voltam Afrikában, nem rossz hely, nagyon szép a természet, tényleg.

De aki azt mondja, hogy az USA vagy NYC nem érdekes, és nem jó hely egy turistának, az szerintem nem normális.

Végül, ajánlok egy kis olvasnivalót, a világ leglátogatottabb látványosságairól... az első 9 hely az USA-ban van. De mindenki hülye, azért mennek oda, tudjuk.

[link]

2014. aug. 9. 13:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek :))
2014. aug. 16. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!