Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » New Yorkban lehet kapni...

New Yorkban lehet kapni sportszeletet?

Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 22:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha nem is sportszelet néven, de lehet. Mindennek van amerikában valami megfelelője, legyen az gyógyszer, étel vagy ital.
2014. aug. 5. 23:14
 2/11 anonim ***** válasza:
New Yorkban nem tudum de Torontoban tobb helyen is van igy elkepzelheto hogy ott is kaphato.
2014. aug. 6. 00:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a Mezesmackoban Torontoban biztos van, itt Vancouverben az Aroma Deliben is lattam, kizart hogy New Yorkban nincs, ha nagyon megszorulsz, ettol a kettol rendelni is lehet. Egyutterzek veled, en a sportszeletrol leszoktam, a turorudi viszont borzasztoan hianyzott, az Aroma Delibol hordom amiota felfedeztem, napi egy a fejadag :) boven el tudom kepzelni hogy valaki sportszelettel erezzen hasonloan.
2014. aug. 6. 04:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nem találkoztam vele kint. :(
2014. aug. 6. 08:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Én sem találkoztam vele kint, bár nem is kerestem, én inkább a helyi édességekre, csokikra voltam kíváncsi. Oreo minden mennyiségben és variációban :)
2014. aug. 6. 10:08
 6/11 anonim ***** válasza:

magyar boltokban lehet kapni általában, a többi hungarikummal együtt, konkrétan nyc-ben még nem láttam, de a túró rudi hivatalos válasza szerint:

"New York-ban sajnos nem tudunk Pöttyös lelőhelyről, de az USA-ban ezeken a helyeken találhatsz Túró Rudit:

Burbank: HungarianDeli shop - Burbank, California

Florida: Dettcris Hungarian Delicatessen, 6250 N Federal Hwy, Fort Lauderdale, Florida 33308

Washington, DC: Rodman's Discount Gourmet, 5100 Wisconsin Ave, Washington, DC

Kensington: Rodman's Discount Gourmet, White Flint Plaza 5148 Nicholson Lane, Kensington, MD."

2014. aug. 6. 10:33
 7/11 anonim ***** válasza:
ja hogy sport szeletet keresel én meg túró rudit mondtam, sorry :D
2014. aug. 6. 10:35
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem tudok élni sport szelet nélkül.Számomra a sport szelet olyan mint a levegő.Életben maradásom alapja :D

A túrórúdi a másik örök kedvenc.Azt tudom,hogy túrórúdit lehet kapni,de a sportcsokiról semmit nem tudtam eddig.

2014. aug. 6. 13:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

ha mondasz címet és fizeted a szállítást küldök neked 5-10 karton sportszeletet, amilyet kérsz

1 évig eláll, eheted amikor jólesik

2014. aug. 6. 22:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi,de még nem vagyok ott.Majd csak jövőre megyek ha minden jól megy.Akkor meg több csokit viszek mint ruhát :D
2014. aug. 7. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!