Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Nyáron lesz lehetőségem 1...

Nyáron lesz lehetőségem 1 hónapot kint élni New Yorkban, elegendő-e a pénzem az ételre és a látnivalókra? 18/L

Figyelt kérdés

A szállásom egy ismerősömnél lenne, Brooklynban, 4000 Ft/éj az ár. Összesen lenne ételre és egyéb dolgokra 257 200 Ftom. :)

Szerintetek kivitelezhető az utazás?

(Természetesen a repjegyet már kiszámoltam és az esta engedélyt is, tehát azokat nem raktam bele abba a 257e Ftba.)

2014. jan. 19. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha a szállásod megvan, a többiért nem aggódnék.

Ha magad vásárolsz, és főzöl, ha metróval közlekedsz, Nyw York semmivel sem drágább hely, mint magyarország.

2014. jan. 19. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:

az nagyjából 1100 dollár.

Szerintem nem túl sok, egy hónapra még egyszer ennyi is elférne.

New York igenis drágább mint Magyarország, kivéve a ruhákat talán.

2014. jan. 19. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Kb. napi 40 dollar. Kajara eleg szukosen. De akkor nem vettel meg metro berletet es nem mentel el megnezni semmit. A belepojegyek dragak. Gondolom ajandekot is akarsz venni. Meg egyszer ennyi kellene, hogy ne kelljen szukoskodnod.
2014. jan. 19. 18:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor még dolgozok érte!!! :)
2014. jan. 20. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:

1100 dolcsi eleg lesz kajara meg egyeb dolgokra.

A 30napos berlet $112

Mivel valakinel lakni fogsz igy lesz gondolom konyha, vagyis a kajat meg tudod oldani "otthon". Veszel kenyeret/vajat/akarmit es napkozben viszed magaddal a szendot. Veszel tesztat meg valami szoszt es este meleg etelt fozol. De talalsz kesz-eteleket amiket mikroban vagy sutoben vagy edenyben meg tudsz melegiteni.

Mi ketten lakunk (igaz Californiaban) de mindent bio verzioban veszunk es igy megy el havonta 5-700 dolcsi kajara. Te egyedul leszel es gondolom nem ragaszkodsz a biohoz, ugyhogy lehet sporolni.

Nezd meg a belepok arat a guglin, illetve nezz utana a New York Passnak, amivel kapsz kedvezmenyt a kulonbozo belepokbol.

Persze ha tobbet viszel nem lesz gond, mert el lehet kolteni, de ehen nem fogsz halni $1100-bol.

2014. jan. 21. 22:22
 6/6 anonim válasza:
Sztem tuti elég :) én 2013ban voltam kint a nyáron majdnem 4 hónapot az USA-ban, 3 honapig dolgoztam, ugyana szept 18-áig utazgattam mindenfele az USA-ban :) 2000 dollárbol nekem kijottek a repjegyek a 18 napos utazás Milwaukee-San Francisco-Los Angeles-Las Vegas-Hoover gát-Grand Canyon-New York, a szállások, kaja, és nem éheztem kb minden nap Burger Kingbe jártunk kajálni, Dunkin Donatba meg Starbucksba kávézni, vettem egy csomo szuvenírt, felsőket, belépőket, és maradt még asszem kb kétszáz dollárom :)
2014. jan. 22. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!