Nyáron lesz lehetőségem 1 hónapot kint élni New Yorkban, elegendő-e a pénzem az ételre és a látnivalókra? 18/L
A szállásom egy ismerősömnél lenne, Brooklynban, 4000 Ft/éj az ár. Összesen lenne ételre és egyéb dolgokra 257 200 Ftom. :)
Szerintetek kivitelezhető az utazás?
(Természetesen a repjegyet már kiszámoltam és az esta engedélyt is, tehát azokat nem raktam bele abba a 257e Ftba.)
Ha a szállásod megvan, a többiért nem aggódnék.
Ha magad vásárolsz, és főzöl, ha metróval közlekedsz, Nyw York semmivel sem drágább hely, mint magyarország.
az nagyjából 1100 dollár.
Szerintem nem túl sok, egy hónapra még egyszer ennyi is elférne.
New York igenis drágább mint Magyarország, kivéve a ruhákat talán.
1100 dolcsi eleg lesz kajara meg egyeb dolgokra.
A 30napos berlet $112
Mivel valakinel lakni fogsz igy lesz gondolom konyha, vagyis a kajat meg tudod oldani "otthon". Veszel kenyeret/vajat/akarmit es napkozben viszed magaddal a szendot. Veszel tesztat meg valami szoszt es este meleg etelt fozol. De talalsz kesz-eteleket amiket mikroban vagy sutoben vagy edenyben meg tudsz melegiteni.
Mi ketten lakunk (igaz Californiaban) de mindent bio verzioban veszunk es igy megy el havonta 5-700 dolcsi kajara. Te egyedul leszel es gondolom nem ragaszkodsz a biohoz, ugyhogy lehet sporolni.
Nezd meg a belepok arat a guglin, illetve nezz utana a New York Passnak, amivel kapsz kedvezmenyt a kulonbozo belepokbol.
Persze ha tobbet viszel nem lesz gond, mert el lehet kolteni, de ehen nem fogsz halni $1100-bol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!