Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen papírok kellenek, hogy...

Milyen papírok kellenek, hogy valaki az USA-ba költözzön?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy sok kell, mert nem engednek be akárkit. De ez most fontos lenne! Koszi előre is! Lehetőleg normális válaszokat írjatok . Vagy nekem az is jó ha elkülditek az oldalt.
2014. júl. 22. 10:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha turistakent mesz ki nem vallalhatsz munkat, tehat itt mar az elso jogi problema. Aki felvenne, ha akadna is, csak feketen alkalmazhatna. ami neki is problemat jelent, magas buntetest kellene fizetnie ha lebukna.

Persze, Amerikaban sokan elnek illegalisan. Ha fiatal es egeszseges vagy, ha nincsenek idos szuleid vagy gyerekeid akikrol gondoskodni kell, es nem felsz kockazattol, probald meg. Amerikaban az a szep, hogy itt minden lehetseges, hatha szerencsed lesz, amit szivbol kivanom neked.

2014. júl. 24. 13:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyetlen járható út hogy kimész B2 vízummal és ott megmozgatsz mindent azért hogy maradhass.

Akár feleségül veszel valakit vagy ilyesmik. De cukrász szakmában kicsi az esélye hogy munkavállalói vízumot kapsz.

2014. júl. 24. 14:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Semmi féle képpen nem akarok illegálisan ott lenni. Ha törik ha szakad akar fizetek százezreket de nem fogok törvénybe ütközni. Én speciel arra gondoltam hogy turistaként kimegyek, mint már említettem, és ott megpróbálok munkáltatót keresni aki adna munkát, vissza jönnék Mo.-ra, és ő kihívna dolgozni. Tiszába vagyok vele hogy sok pénz lesz, de sok éven keresztül ezért dolgoztam hogy ez sikerüljön.
2014. júl. 24. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen de csak hiányszakmákban adnak munkavállalói vízumot.

a cukrászok meg szerintem Dél-Amerikából is özönlenek...

2014. júl. 24. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!