Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen papírok kellenek, hogy...

Milyen papírok kellenek, hogy valaki az USA-ba költözzön?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy sok kell, mert nem engednek be akárkit. De ez most fontos lenne! Koszi előre is! Lehetőleg normális válaszokat írjatok . Vagy nekem az is jó ha elkülditek az oldalt.
2014. júl. 22. 10:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
o_O hat attol mert neked fontos attol meg nem valik hirtelen lehetsegesse. [link] [link]
2014. júl. 22. 11:07
 2/14 A kérdező kommentje:
Tisztába vagyok vele ;)
2014. júl. 22. 11:15
 3/14 anonim ***** válasza:

1. kérdés hogy milyen vízummal vagy jogosultsággal szeretnél oda költözni?

Ha erre meg van a válasz utána a neten már részletes info van mindegyik kérelemhez.

2014. júl. 22. 13:20
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyébként elegendő lehet egy normál B2 turista vízum is amit ott meg lehet hosszabbítani. És akkor van 1 éved intézkedni arról hogy hogyan tovább de nem könnyű...
2014. júl. 22. 13:22
 5/14 A kérdező kommentje:
Letelepedés céljából szeretnék oda menni. Cukrász végzettségem van, 2 évig dolgoztam 5 csillagos hotelben, érettségivel, és középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem. Remélem van esélyem kijutni. Már sok kérdést olvastam ezen az oldalon, de többek között olyan hülyeségeket írtak az emberek a témáról, hogy szinte mindegyiknek vitatkozást lehetett olvasni a végén. Vissza térve a kérdéshez, talán be kéne mennem az amerikai nagykövetséghez? Vagy mi :)
2014. júl. 22. 14:55
 6/14 fGhw39-84th ***** válasza:
48%

Az amerikai nagykövetségre bemenni semmi értelme. Semmi olyat nem fognak neked mondani, ami a követség hivatalos oldalán ( [link] nincsen fenn. Az a helyzet, hogy letelepedési céllal biztosan nem tudsz kijutni. Ez sajnos így, a 'no fucking way' kategória.

Ha cukrászként akarnék kijutni... talán úgy próbálkoznék, hogy indítanék valami angol nyelvű blogot (nagyon-nagyon profit), ahova az alkotásokat tenném fel, sok profi képpel, mindenféle fennkölt rizsával, hogy érezze az olvasó, hogy te micsoda istenverte nagy művész vagy. Amikor már van egy jelentős mennyiségű, akkor megpróbálnék megkeresni magas szintű éttermeket, hogy átnézve a 'portfóliódat' ajánljanak neked munkát. De így se látok sok esélyt a sikerre. Sajnos, azt gondolom, hogy a zk lottó a legesélyesebb.

2014. júl. 22. 21:12
 7/14 A kérdező kommentje:
Koszi az infót. Egy próbát megér! De a zöldkártyának mi az eredeti oldala? Mert van vagy 3728371 de abból mind hamis. Legalábbis amit en találtam. Mennyit kell fizetni? Es mennyi az esély hogy engem is kiválasztanak? Vagy ez a szerencsétől függ?
2014. júl. 23. 12:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Vagy én már azon is gondolkodtam, hogy ki megyek turistaként, és addig keresek cukrászdákat, ahol amerikai önéletrajzot adok be, esetleg képeket mutatok a műveimről, stb. És kihívnak a munkáltató. Nem tudom de nem adom fel. Óvodás korom óta ez az álmom. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
2014. júl. 23. 12:51
 9/14 fGhw39-84th ***** válasza:

Itt egy link: [link]

mindenképpen olyan oldalt használj, ami .gov a domén vége. Minden egyéb oldal kamu. És semmi esetre se fizess. Az idei program még nincs meghirdetve. Elvileg valamikor oktoberben kell jelentkezni.

"Vagy én már azon is gondolkodtam, hogy ki megyek turistaként, és addig keresek cukrászdákat, ahol amerikai önéletrajzot adok be, esetleg képeket mutatok a műveimről, stb. És kihívnak a munkáltató. "

Amikor ezt tervezed, mindenképpen gondold végig, hogy te mit tennél a főnök helyében: bejön egy gyerek az utcáról, egy másik országból.. nagyon meggyőzőnek kell lenned, hogy egyátalán elgondolkozzon. Azt teheted, hogy amikor interneten applikálsz, akkor azt mondod, hogy a saját költségeden kimész egy hónap próbaidőre, hogy kisebb legyen az ő kockázatuk. Persze ez meg a te kockázatod lesz, és egyátalán nem biztos, hogy így kapsz-e ajánlatot.

2014. júl. 23. 19:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Persze ezzel tisztába vagyok. De azert az amerikaiak sem a rosszindulatukról híresek. Koszi a linket. De reális lehet ez az elgondolás nem? Tehát ez megengedett. Nincs benne semmi törvénybe ütköző vagy ilyesmi. Ugye?
2014. júl. 23. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!