Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Valaki volt már Hollywodban-mi...

Valaki volt már Hollywodban-milyen ott és milyenek az emberek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 18. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Kétféle ember van ott:

a gazdagok és

a szuper-gazdagok.

2014. júl. 19. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Akkor te meg nem voltal ott... az ilyen kerdesnek mi ertelme amugy? ha megkerdezed hogy milyenek az emberek Budapest XI. keruletben , milyen valaszt varsz?? Hat majdnem nyolcvanezer ember lakik Hollywoodban -- van ilyen meg olyan!

Kinyitod a wikipediat [link] Hollywood is also a highly ethnically diverse, densely populated, economically diverse neighborhood and retail business district.

Segitek: Etnikailag es gazdasagilag is sokfele a kerulet. Vannak gazdagok (messze nem annyi mint azt a TV-bol tajekozodo urak s holgyek hiszik --

The median household income in 2008 dollars was $33,694, considered low for Los Angeles) es vannak veszelyes motorosbandak.

Mi az ordogot valaszoljunk??

2014. júl. 19. 13:16
 3/5 A kérdező kommentje:
azoktól szeretnék választ kapni akik már voltak kint és van tapasztalatok milyen kint az élet!-meg az emberek
2014. júl. 19. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehat akkor is hulyeseg a kerdesed, mert en nemcsak hogy voltam kint, de eltem is Hollywood(ket o-val) sziveben 2 evig es en sem tudnek normalisan valaszolni erre, mint ahogy egy tizenakarhanyadik keruleti sem tud rendesen valaszolni a kerdesre, hogy abban a keruletben milyenek az emberek....

Mindenki ismer kb. 5-30 embert, de ezek nem mind a szomszedai, van aki masik varosreszen lakik, akkor a "milyenek" orajuk nem vonatkozik, mert nem ott laknak.

Erted?

Halivud turistaskodni egyszer-ketszer jo. Ha nincs tul sok penzed, akkor szinten jo ott elni mert olcso.

Ha van egy normalis allasod es megteheted, azonnal huzod el a beled onnan, mert szanalmas, koszos es nem tul bizalomgerjeszto estenkent.

Persze ezt ugy mondom, hogy eltem ott 2 evet.... Amikor eloszor kijottem es turista voltam akkor nagyon imadtam.

Mostmar ha fizetnenek se koltoznek vissza.

2014. júl. 21. 18:55
 5/5 anonim válasza:
18:55-ös válasz nekem nagyon informatív volt.
2014. júl. 22. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!