Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyire nehéz kijutni az usa-ba?

Mennyire nehéz kijutni az usa-ba?

Figyelt kérdés
Mivel nem beszélem az angolt,olyan helyre szeretnék menni,ahol magyarok élnek,Cleveland ott sok a magyar azt hallottam.Körülbelül mennyi pénzt kell magammal vinni,ahhoz hogy egy hónapot kihúzzak,amíg nem találok melót?illetve azt hallottam sok engedély kell ahhoz,hogy kimenjek,nem olyan,mintha az ember átugrik ausztriába,hol lehet ezeket beszerezni,a költségek között van a rep.jegy azzal együtt kérdezem.
2010. jan. 8. 12:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%
Én azt bírom, hogy itt kérdezed ezt meg, aztán nem hiszel nekük. Közben azt mondod, hogy a haverodnak milyen jó helye van...miért nem őt kérdezed meg a költségekről és hogy hogy kell kijutni, ha neki olyan jó?
2010. jan. 8. 13:48
 12/13 anonim ***** válasza:

előzőnél a pont. meg persze a többieknél, akik igen hasznos tanácsokat adtak, hallgatni kéne az okos szóra.

igaz cleveland-ben valóban van egy csomó magyar és sokan nem beszélnek angolul, egyszer ismerősnél voltam philadelphiában és elmentünk clevelandbe, akkor már egy hónapja voltam kint és gyakorlás miatt soha nem szóltak hozzám magyarul, ezért furcsa volt bemenni cleveland-ben egy boltba, ahol ízes "jó napot, bátyám"-mal köszöntek z emberek és érdeklődtek az aznapi kolbász-kínálat iránt.

nem tudom mit akarnál csinálni kint, de angol nélkül kb. ebben a boltban vagy hasonló helyen tudnának foglalkoztatni, de ha nem ismered őker minek tennék, van ott elég magyar. szóval ha előre meg tudsz valamit beszélni és nem vágnak át, akkor mázlis, mert angolul remélhetőleg ott majd megtanulsz. de ha nincs ilyen lehetőséged akkor ezt a tervet halaszd vagy kukázd.

2010. jan. 23. 01:00
 13/13 anonim ***** válasza:

01-08 13:21 vagyok

Remélem megfontoltad az au pair tippemet. Heti 200 dollárt keresel, kapsz szállást, ételt, és non-stop gyakorolhatod a nyelvet, ami annyira nem is nehéz.

Az erő veled!

2010. jan. 25. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!