Magyarok akik kanadában élnek, milyen kint az élet?
sziasztok, 17 éves vagyok de szeptemberben leszek 18 és szeretnék kiköltözni Kanadába és ott kitanulni egy szakmát iskolában, (mivel szerintem itt lehetetlen bármivel elhelyezkedni, ha diplomám is lenne akkor is max. felvennének egy gyárba és ott minimálbérért dolgoztatnának, de ez mondjuk nem ide tartozik) szóval szeretnék egy új életet kezdeni kint, tudom hogy fiatalnak tűnök még, de már most egyedül lakom mivel szüleim is kint dolgoznak Németországban.. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy kint szerintetek el lehet helyezkedni? Mi kell ahhoz, hogy kint maradhassak? Ha elkezdenék ott suliba járni akkor gondolom ott maradhatok, de ahhoz nem kell ottani lakcím vagy valami? Ha igen akkor esetleg albérletek mennyiért vannak ott? Szerintem támogatást kapnék szüleimtől + mivel alap fokon programozó vagyok én is tudok valamennyi pénzt keresni, de most gondolom nem ez a lényeg. Az angol 10-es skálán kb. 6-7-esen megy, de mivel még nem beszéltem szemtől szembe egy amerikaival(nem angliai angollal) így nem tudom letesztelni magam, de az alap szükséges dolgok természetesen megvannak.. Aki kiköltözött leírná hogy jól e tette, meg e bánta meg ilyesmik, hallottam hogy a kint élő magyarok eléggé bunkók, igaz ez?:D
Előre is köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!