Huu, ez nem a legegyszerubb megoldas, de nem lehetetlen.
En egyszer kaptam valakitol fulop szigeteki papir penzt. Bevittem a los angelesi Bank of America bankomhoz, ahol mar ismertek, szoval megcsak nem is vadidegenkent, bankszamla nelkul allitottam be, es kb. 30 percig tartott amig a penzt bevaltottak.
Eloszor huztak a szajukat, meg probaltak rabeszelni hogy vigyem mashova, de eroskodtem.
Aztan hivtak a managert, mert a "sima" kis pultos nem rendelkezhet, aztan elovettek egy bazi nagy konyvet, amiben a vilag osszes penznemenek az epp aktualis bankjegyei benne voltak es a leiras, hogy mire kell figyelni, hamisitvanyt hogyan lehet kiszurni stb. A manager meg egy masik bankos is vizsgalta a konyvet meg a penzt amit adtam, aztan nagynehezen adtak a fulop szigeteki penzert, kabe 23 dollart... Sem az idomet, sem az energiamat nem erte meg a faradozas, de legalabb most megtanultam!
Ha nagyon muszaj biztos talalsz bankot, aki forintot $-ra valt, de ne gyere ugy ki, hogy nincs nalad semmi USD! Valoszinu a LAX repteren is van penzvalto, de az arfolyam nem lesz a szamodra legkedvezobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!