Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyire nehéz megszokni az...

Mennyire nehéz megszokni az angolt első nyelvként?

Figyelt kérdés
mindig úgy beszélek hogy felfogom mit mond az mit jelent magyarul és arra mondok valamit
2014. máj. 29. 17:07
 1/2 anonim válasza:
Ettől max lassabban beszélsz, nem helytelenül. Gyakorold, amikor csak tudsz, használd főképp élőben, akkor gyorsan megleszel!
2014. jún. 2. 18:35
 2/2 anonim ***** válasza:
fordítasz magadban, azért tudsz lasabban reagálni a dolgokra angolul mint magyarul. Ha nem kint élsz, akkor magyarul gondolkodsz és a magyart használod elsőként, ha viszont kiköltözöl, pár hét alatt át tudsz állni (természetesen ha tökéletesen beszélsz angolul) az angolra és nem fogsz magadban fordítani, elemezni hanem azonnal tolod rá az angol választ. Én Szatmárnémetiben élek, de ugyan úgy beszélem a magyart mint a románt, csak nekem annyiból másabb a helyzetem, hogy egyik percben románul kell beszélnem de a másik percben már magyarul, szóval mind a két nyelven tudok gondolkodni és nem kell fordítanom, de ha mondjuk Bukarestben lehúznék 2-3 évet, utánna már a myagr lasabban menne
2014. júl. 28. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!