Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ki szeretnék jutni AMERIKÁBA...

Ki szeretnék jutni AMERIKÁBA és most fogok majd közép suliba menni és Marketinget fogok tanulni és ezzel a munkával el lehetne helyezkedni?

Figyelt kérdés
És olvastam hogy kéne zöld kártya na én inkább össze házasodnék valakivel az menyi lenne kb? Egy csöves esküvő és úgy mond a lányt kifizetni mert biztos nem ingyen jönne hozzám. Meg hol lehet találni ilyen lányokat?
2014. máj. 3. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Amerika egy kontinens.

2. A helyesírás fontos dolog.

3. Attól, hogy tanultál marketinget, senki sem fog hasra esni előtted.

Lehet előbb még tanulnod kéne, utána nekiindulni. Vagy még akkor sem. Ezt innen nem tudom eldönteni. De a tanulás jót tenne.

2014. máj. 3. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:

És?

Azért az nem úgy megy, hogy te lefizetsz egy lányt, összeházasodtok és kérelmezed a zöldkártyát.. Pont az ilyen kis "ócska, sunyi" trükkök miatt nehéz megszerezni ezt a bevándorlói vízumot, még azoknak is akiket nem a minél előbbi kijutás hajt.

2014. máj. 3. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Minden ilyen kérdéshez leírom, hogy az USA-ba leginkább a magasan képzett mérnököket keresik. Ez persze nem jó az itt kérdező emberek többségének, mert ahhoz, hogy valaki azzá váljon, bizony keményen kell dolgozni/tanulni, a legtöbben pedig pont ezt szeretnék elkerülni, és azt hiszik, hogy az USA-ban majd ölükbe pottyan a sült galamb, tisztelet a kivételnek. De szerintem a kérdező is ebbe a kategóriába tartozik, a kamu-esküvős elképzelésével.
2014. máj. 3. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindenki aki kiskaput vel talalni USA, Kanada, Ausztralia bevandorlasi rendszeren azon gondolkozzon el hogy a tobb mint ket milliard indiai + kinai akibol bizony jo sok szeretne kivandorolni miert nem talalja meg ugyanezt a kiskaput? Azert, mert nincs.

Ahogy az elottem szolo mondotta, kikepzett mernokok, hires muveszek, sportolok mennek az USA-ba.

2014. máj. 4. 08:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. Az esküvőt azért szeretem volna mert egyszerűbb szerintem 5-7 évig papíron együdt èlni valakivel mint szaladgálni a bevándorlási hivatalba. De azért köszi jókat mosolyogtam :)
2014. máj. 4. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha van zöldkártyád akkor se kell szaladgálni a bevándorlási hivatalba.

5 évenként megújítod és minden rendben megy-

2014. máj. 4. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Együdt? :D együtt xD
2014. máj. 4. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!