Melyiket választanátok?
Úgy néz ki össze jön egy meló New Yorkban.
Nagyon tetszik nekem az a város.A fizetés is nagyon jó.
Mindig is vonzott az USA.Viszont gyerekkori álmom,hogy a Magyar honvédségnél szolgáljak.Mindig is felnéztem a katonákra.Jó érzés lenne viselni az egyenruhájukat és szolgálni a hazámat.Egy ismerősöm tudna segíteni,hogy felvegyenek ha minden vizsgán átmegyek.(túljelentkezés van minden évben)
Ha kimegyek NY-ba akkor kb 4-5 év alatt össze tudok szedni annyi pénzt,hogy itthon felújítsam teljesen a szüleim házát amit megöröklök.De akkor valószínűleg már nem lesz sok esélyem arra,hogy katona legyek.
Nem tudok dönteni.Ti mit lépnétek?
21/F
Mindenben mindenki a szívére hallgasson. Ez az én elvem. Próbáld meg (segítség nélkül!!!) az egyetemet a honvédségnél, és ha nem vesznek fel, elmennék New Yorkba.
(De az összejön egy szó, mert az igekötő -össze- és az ige -jön- között nincs másik szó. De: össze kell jönnöm pl. itt különírandó. Bocs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!