Csaba4566ping kérdése:
Amerika és zöld kártya?
Egyébként mennyire tudsz angolul?
2014. ápr. 21. 17:18
Ha illegálisan vagy kint semmiképpen nem dolgozhatsz és nem is házasodhatsz. Ezt a 2 dolgot felejtsd is el mert így biztosan lebuknál.
2014. ápr. 21. 17:24
13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Az angol tudásomat még csiszolnom kell tisztába vagyok vele hogy még a határon se engednek be ha nem tudok angolul az egyik ismerősöm,sajnos ezért nem tudja a családját ki vinni magához (ö ezt írta).szóval csak ilegálisan tudok dolgozni ha kapok,!házasság teljesen ki lőve?!gyereket se vennének figyelembe?semmit?90-nap le járt ilegálisan vagyok az országban (és teljesen független hány éve vagyok ott illetve a barátnömel meg talán a picivel,semmit se vesznek figyelembe?ilegálisan vagyok ott és haza küldenek?)a nagy néném amerikai állampolgár ö semmit nem tud nekem segíteni?a munkán kívül?
Ha valami nagyon súlyos dolgot csináltál (drog, lopás, nemi erőszak, gyilkoltál) akkor fix, hogy lefogsz bukni. Aki dolgozik és "tudja hol a helye" az boldogul feketén Amerikában. Rengeteg ember van aki illegálisan van kint. Nem kell messzire menni! Ott van pl.: Obama nagybátyja, illegálisan élt Amerikában 50 évig. Na? Másik példa? Pamela Anderson, még mindig nincs legális papírjai! Soroljam még? Jose Antonio Vargas, amerikában Pulitzer-díjjal kitüntetett riporter, aki illegálisan középiskolát, egyetemet végzett és több Hollywood-i sztárral csinált riportot. Tudni illik Amerika az illegális munkaerőre épül és fog is, ameddig világ a világ.
Viszont egy tanácsot fogadj meg! Kerüld a magyarokat! Kihasználnak, ha meg nem engedelmeskedsz azzal fognak fenyegetni, hogy rád hívják az immigration office-t, vagyis hazatoloncoltatnak.
2014. ápr. 21. 18:50
Bocsánat, muszáj megemlítenem a ,,király" Elvis Presley menedzserét is Andreas Cornelis van Kuijk, aki szintúgy illegálisan élt Amerikában. Egyesek szerint Elvis azért nem mert külföldre turnézni, mert akkor a menedzsere lebukott volna.
2014. ápr. 21. 18:53
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Igen halottam már arról hogy a magyarokat kerülni kerülni kell,nem csak ott de más helyen is ha boldogulni akar az ember,szerencsére nem vagyok balhés ember nem volt még rendőrségi ügyem,nem fogyasztok drogot és alkoholt is csak szilveszterkor.Csak ez a illegális része zavar olyan értelemben hogy halálos ágyamig valamilyen szinten tartanom kel nehogy haza külgyenek,hát remélem szerencsés leszek.ha valaki még tud valami jó infót illetve tanácsot adni hálás lenék.
Nyugi nem fogsz , csak tanulj meg rendesen angolul , és kövesd azt amiket mondtam :D Én is illegálisan vagyok kint
2014. ápr. 21. 19:26
18/24 A kérdező kommentje:
Értelek te kint vagy?! de jó neked,és milyen munkát javasolnál hol kezdjem?és a külföldiekhez hogy állnak?nagyon nehéz munkát találni?
Szerintem is kerüld a kinn élő magyarokat. Semmi szükségük még egy mihaszna illegál "barátságára".
2014. ápr. 22. 01:58
"Na? Másik példa? Pamela Anderson, még mindig nincs legális papírjai! Soroljam még? "
Hogy a francba lenne illegális??? 2oo4óta kettős kanadai USA állampolgár. :D És miből gondolod, hogy valaha volt illegális? De légyszi mondjál még ilyen jó példákat. :D De bírom az ilyen okoskodó kis mitugrászokat, akik még egy rohadt wikipédia cikket se tudnak lecsekkolni, mielőtt valamit kinyilatkoztatnának.
2014. ápr. 22. 02:07
Kapcsolódó kérdések: