Szeretnék elutazni Amerikába. Szerintetek ez így milyen lenne?
Ne felejtds el attol is fugg egy repulojegy ara mikor akartok utazni.
Budapest-NY-Orlando-Budapest utvonalon october vegen, november elso feleben 2 hetes idotartamra 2 szemelyre 430 ezer Ft alatt utazhatsz.
Ha autot nem helyi utazasra berelsz akkor az draga. Tehat ha megerkezel Orlandoba ott berelsz autot es bejarod Floridat a 95-os, 75-os Interstatek es a "Turnpike" segitsegevel. Miami tengerpartjai kellemesek, de sok gyonyorusegre ott ne szamits, a masik hogy szinte mindenhol spanyolul beszelokkel fogsz talalkozni. Tobb szorakozasi lehetoseget nyujt Orlando es a kornyeke (Cape Canaveral, Tampa, St.Petersburg, Clearwater Beach, Daytona Beach stb.)
Nem lesz olcso mulatsag, Orlandoban a szorakoztato parkok fejenkent mar kozel 100 dollarba kerulnek. A szallodakat a hejedben licitalassal a [link] oldalain keresnek. A draga New Yorkrol meg nem is beszeltem. Szoval eleg gyakorlottnak kell lenned es nem finnyasnak ha ez ket emberrel repulojeggyel 1 milliobol ki akarod hozni.
"valószínűleg bele fogok nyugodni, hogy csak New Yorkba megyünk"
Figyu! Én írtam az elején, hogy már többször is megtettem ezt a körutat.
Adnék néhány tanácsot:
- Ha nincsen rá pénz, akkor NE menjetek az USA-ba, mert sokkal olcsóbb helyeken is el tudtok lenni a pároddal.
- Nem az ottlét a drága, hanem az utazgatás.
- Ha szelektálsz a pénz miatt, akkor én kihagynám N.Y.-ot és Miamit is.
- Orlandóra koncentrálnék, és ott töltenék pár hetet, mert tele van élményparkokkal.
- A parkok belépőjegyei nem mondom, hogy olcsóak, de viszont egy egész életre szóló élményt nyújtanak, ráadásul a lehető legmagasabb színvonalon.
- A több parkra szóló belépők olcsóbbak.
Amúgy én sokat utazom, és lényegesen olcsóbban mint a nagy többség!
Sokan el sem hiszik, hogy milyen olcsón is ki lehet hozni egy-egy ilyen utat...
pl. volt olyan park, ahol ha lepecsételtettem a belépőmet, és kaptam grátiszba egy újabb napot!
Vagyis így már féláron voltak a belépők.
Csak, hogy fájdítsam a szívedet, a legutóbbi Bp - N.Y.-i rep.jegyemet 65.000 Ft-ért vettem, a Bp. Orlandót meg 86ezerért!!
(Ebben viszont nem tudok segíteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!