Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szeretnék elutazni Amerikába....

Szeretnék elutazni Amerikába. Szerintetek ez így milyen lenne?

Figyelt kérdés
A körülbelüli tervezem az lenne, hogy elutaznék repülővel New Yorkba,3-4 napot ott töltenék. Utána bérelnék egy autót és leutaznék Floridába és Miamiba szállnék meg. Onnan utaznék haza. Szerintetek ez így körülbelül mennyibe kerülne? Illetve magamnak szervezzek mindent, előre intézve, vagy érdemes megnézni ezeket a szervezett utakat és/vagy felkérni egy irodát?
2014. ápr. 8. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát igen...azért két embernek 1 millio szinte igyis ugyis elmegy, ha csak nem sátorban akartok aludni... de ha van még mellette párszor ennyi sporolt pénzetek, miért ne? én is utaznék..csak már egy babával nem olyan egyszerü :D
2014. ápr. 8. 22:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Ne felejtds el attol is fugg egy repulojegy ara mikor akartok utazni.

Budapest-NY-Orlando-Budapest utvonalon october vegen, november elso feleben 2 hetes idotartamra 2 szemelyre 430 ezer Ft alatt utazhatsz.

Ha autot nem helyi utazasra berelsz akkor az draga. Tehat ha megerkezel Orlandoba ott berelsz autot es bejarod Floridat a 95-os, 75-os Interstatek es a "Turnpike" segitsegevel. Miami tengerpartjai kellemesek, de sok gyonyorusegre ott ne szamits, a masik hogy szinte mindenhol spanyolul beszelokkel fogsz talalkozni. Tobb szorakozasi lehetoseget nyujt Orlando es a kornyeke (Cape Canaveral, Tampa, St.Petersburg, Clearwater Beach, Daytona Beach stb.)

Nem lesz olcso mulatsag, Orlandoban a szorakoztato parkok fejenkent mar kozel 100 dollarba kerulnek. A szallodakat a hejedben licitalassal a [link] oldalain keresnek. A draga New Yorkrol meg nem is beszeltem. Szoval eleg gyakorlottnak kell lenned es nem finnyasnak ha ez ket emberrel repulojeggyel 1 milliobol ki akarod hozni.

2014. ápr. 8. 23:25
 13/15 anonim ***** válasza:
helyesen a "hejedben" helyedben - elnezest!
2014. ápr. 8. 23:27
 14/15 anonim ***** válasza:

"valószínűleg bele fogok nyugodni, hogy csak New Yorkba megyünk"

Figyu! Én írtam az elején, hogy már többször is megtettem ezt a körutat.

Adnék néhány tanácsot:

- Ha nincsen rá pénz, akkor NE menjetek az USA-ba, mert sokkal olcsóbb helyeken is el tudtok lenni a pároddal.

- Nem az ottlét a drága, hanem az utazgatás.

- Ha szelektálsz a pénz miatt, akkor én kihagynám N.Y.-ot és Miamit is.

- Orlandóra koncentrálnék, és ott töltenék pár hetet, mert tele van élményparkokkal.

- A parkok belépőjegyei nem mondom, hogy olcsóak, de viszont egy egész életre szóló élményt nyújtanak, ráadásul a lehető legmagasabb színvonalon.

- A több parkra szóló belépők olcsóbbak.

Amúgy én sokat utazom, és lényegesen olcsóbban mint a nagy többség!

Sokan el sem hiszik, hogy milyen olcsón is ki lehet hozni egy-egy ilyen utat...

pl. volt olyan park, ahol ha lepecsételtettem a belépőmet, és kaptam grátiszba egy újabb napot!

Vagyis így már féláron voltak a belépők.

Csak, hogy fájdítsam a szívedet, a legutóbbi Bp - N.Y.-i rep.jegyemet 65.000 Ft-ért vettem, a Bp. Orlandót meg 86ezerért!!

(Ebben viszont nem tudok segíteni.)

2014. ápr. 9. 06:43
 15/15 anonim ***** válasza:
*Természetesen retúrjegyek voltak.
2014. ápr. 9. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!