Szeretnék elutazni Amerikába. Szerintetek ez így milyen lenne?
Ezt én már vagy 3 x végigcsináltam.
Annyi különbséggel, hogy N.Y.-ból repülővel Orlandóba.
Ott minimum egy-két hetet eltölteni, és onnan autóval Miamiba, Key-Westre ...
De jó! És ezt körülbelül mennyi pénzből hoztad ki?
Szóval szerinted érdemesebb repülővel menni mint autóval?
Az amerika préri kb. épp annyira izgalmas, mint amikor elmész Gyöngyösről Nyíregyházára autópályán. No jó, mindezt megszorozva 10-zel (nem szépségben, hanem időtartamban és hosszúságban). Mész, mész mész, és marhára nem történik semmi. Alig várod, hogy vége legyen.
Azt neked kell tudnod, mit keresel, mert pl New York egy érdekes hely.
Florida is a maga módján. De a kettő közt kocsival menni nem sok értelme van.
Utazási irodával csak akkor állj szóba, ha kőgazdag vagy, avagy az IQ-d kisebb 85-nél. Akkor megéri.
Egyébként keresnék egy rendes Budapest New-York-Miami-Budapest repülőjegyet valamelyik rendes netes keresőn.
Mi azért vagyunk itt, hogy ingyen megválaszoljuk mindazt, amiért az irodák pénzt kérnek.
En Bprol repulovel mentem LAbe, Californiaba voltam 7 napig onnan repulovel LasVegasba 3 napig. Alaszkaba szerettem volna menni fe haza kellett jonnom
Repjegy kb 220ezret fizettem szallas lasvegasban 45000kb
California free mert rokonoknal voltam
3000usd kb 660ezer volt minden
Soha ne légitársaságra keress repülőjegyet, ez a létező legeslegnagyobb hiba.
Tudnod kell, sokszor a belfüldi járatok, meg 1-2 plusz átszállás, vagy útmegszakítás semmit nem drágít a jegyeden.
Sőt :)
Sok függ attól, mikor mennél.
Kezdj el pl itt keresgélni
BUD- NYC - MIA - BUD útvonalon. (ezek a repülőtér 3 betűs kódok, amiket minden oldal fel fog ismerni)
Aztán mesélj, mit találtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!