Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Bevihetek laptopot az USA-ba?

Bevihetek laptopot az USA-ba?

Figyelt kérdés
Pár évre kimegyek az USA-ba és szeretnék vinni egy laptopot,hogy neten tartsam a kapcsolatot az itthoniakkal.Bevihetem az országba?A repülőre felengedik?
2014. ápr. 8. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért ne vihetnéd? Mire alapoztad a kérdést?
2014. ápr. 8. 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Miért ne vihetnéd?
2014. ápr. 8. 14:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Még régen mesélte nekem valaki,hogy elvették tőle a winchesterét ami a táskájában volt ami a raktérben.
2014. ápr. 8. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Még régen mesélte nekem valaki,hogy elvették tőle a winchesterét ami a táskájában volt ami a raktérben."

Ilyen mesélős egyéneket én is ismerek, mindig kihagyják a legjobb részt, hogy MIÉRT is történt az ami! Semmit nem vesznek el tőled alapos gyanú nélkül!

2014. ápr. 8. 15:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor az se igaz,hogy Amerikában tilos torrentezniAzt is halottam,hogy Amerikában börtön jár annak aki torrentezik.
2014. ápr. 8. 16:30
 6/9 anonim válasza:

En kb egy honapja jottem ki, laptoppal es 1 TB-os HDD-vel a taskaban. Laptopot+HDD-t elvettek, beraktak a rontgen ala, visszaadtak, kb fel perc volt az egesz.

A torrentezes meg kb ugyanugy van mint Nemetorszagban.

2014. ápr. 8. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor az se igaz,hogy.... ezt nem ertem, hogy fugg ossze a ketto? Ja, hogy ugyanaz az ismeros meselte ezt is, mint a laptopos hulyeseget?

Laptop ma mar szinte mindenkinel van, aki utazik. Nem fogjak elvenni, csak azert mert van nalad. Megvizsgaljak, attapogatjak, bomba kereso vegyszer izevel attorolgetik, es ennyi.

A torrentezes az teljesen mas ugy. A torrentezes, vagyis illegalis film/zene letoltes az lopas. Es mint olyat, szigoruan buntetik. Igen, borton buntetest is adhatnak erte.

Ha esz nelkul torrentezel, nem ugy kell elkepzelni, hogy eloszor rad rugja az ajtot az efbiaj, hanem valoszinu kapsz egy figyelmezteto levelet a net szolgaltatodtol, hogy azonnal hagyd abba eme tevekenysegedet, vagy feljelentenek. Ez tortent a batyam kollegajaval is, aki zeneket 100-szamra lopta a netrol. Egy egyszeru level a szolgaltatotol, hogy nana!

De ha te vagy az a szerencsetlen, aki illegalisan toltoget es a hivatal veled akar peldat mutatni a nepnek, akkor bizony rad torhetik az ajtot es bortonbe is zarhatnak.

2014. ápr. 8. 18:16
 8/9 anonim válasza:
Miért mész az USA-ba ha szabad kèrdezni? :)
2014. ápr. 10. 05:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Ahogy orbán viktor királyunk mondaná: "kalandvágyból"

Munka miatt megyek.Kint 4x annyit fogok keresni takarítóként mint itthon raktárosként.

2014. ápr. 10. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!