Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Fura kérdés, gesztenyepürét...

Tomáto89 kérdése:

Fura kérdés, gesztenyepürét bevihetek-e az USA-ba?

Figyelt kérdés

Az a kérdésem, hogy bevihetek-e 2-3 csomag mélyhűtött gesztenyepürét a bőröndömben?

Tudom furának hangzik a kérdés, de komoly, a hölgy akihez megyünk ezt kérte, mivel náluk kinn nem lehet kapni :D

Nem lesz ebből semmi bajom vagy igen? mivel a gesztenyepüré eléggé hasonlít a robbanóanyagokra :)

2012. jún. 1. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Az amit te be akarsz vinni az nem gesztenyepüré, (gondolom tejszínhabot nem viszel hozzá, mert akkor lenne püré) hanem mirelit gesztenye massza, a bőröndben felviheted.
2012. jún. 1. 14:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Valóban elnézést a pontatlanságért:) köszi a választ
2012. jún. 1. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Hozhatod, de csak egy feltetellel: Ha nekem is hozol!!! :)))

Viccen kivul, igen. En is mindig hozok 5-6 darabot. Mindig kinyitjak a borondot, megnezik, mondom, hogy chestnut pure, es mehetek tovabb.

Hagyd a fagyasztoban indulasig. Tegyel egy nagy cetlit a bejarati ajtora, hogy PURE!, hogy mielott indulsz a repterre, tutti hogy becsomagold. Tekerd par nylon zacsiba oket es tedd ruhak koze. Erkezes utan rogton vissza a fagyoba. Nekunk igy elallt honapokig is... vagyis elallt volna ha nem esszuk meg :)

Egyszer ugy csomagoltam, hogy a borond aljaba (vagyis az oldalahoz kozvetlen kozel). Mire kiertunk a repterre, a kemenyfedeles muanyag borond oldala egy nagy foltban be volt dermedve. Feher jeges ize volt rajta, ugyanis a fagyasztott pure atadta a hideget a muanyagnak. Nagyon viccesen nezett ki :)

2012. jún. 1. 20:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bő válaszod :)
2012. jún. 2. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!