Kanadában megvan szabva egy bizonyos korhatár a bevándorlók számára?
Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 09:49
1/6 anonim válasza:
Meg_van szabva egy feltételrendszer, aminek te nem felelsz meg, ebben biztos vagyok.
2/6 anonim válasza:
Mivel gyakorlatilag diplomával és/vagy jól képzett, sok év munkatapasztalattal bíró szakmunkásokra van igény, nekik van esélyük, nyílván 18 év alatt esélytelen.
3/6 A kérdező kommentje:
Felső korhatárra gondoltam, ugyanis egyik ismerősöm azzal "etet", hogy édesapja most fog kiköltözni Kanadába, munkavállalás útján (49 éves).
2014. márc. 22. 19:01
5/6 anonim válasza:
49 felett ha jol emlekszem a savokra kevesebb pont jar de ha van munkaajanlat / hianyszakmaban tapasztalat akkor hajra van.
6/6 anonim válasza:
Megkerestem [link] neked: 47 es felett korra nem kapsz pontot. Na bumm! Pelda: 20 pont angolra, 23 oktatasra, 15 munkatapasztalatra, 15 munkaajanlatra -- 73 pont, 67 a hatar, hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!