Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » PLEASE! Egy Ditroiti ház után...

PLEASE! Egy Ditroiti ház után mennyi adót kellene fizetni évente?

Figyelt kérdés
Kérem csak értelmes válaszokat írjatok, lehetőleg olyan aki Amerikában lakik, vagy jártas az ottani ügyeket illetően.

2014. febr. 23. 23:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Detroit kertvarosabol nehany haz arakkal. Ha felhivod az agentet szivesen megmondja a haz evi adojat Ha komoly vevo vagy talan repjegyet is kuld!

[link]

2014. febr. 25. 01:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha megy egy kicsit az angol akkor it szinte minden hazrol amerikaba meg vannak az adatok az ado is. WWW.zillow.com
2014. febr. 26. 03:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Vegyél Ukrajnába, most lementek az árak, aztán mikor helyreáll a rend lehet kaszálni rajta. Tudok pár házat határhoz közel.
2014. febr. 26. 17:21
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
PLEASE! nagy tévedesek vannak itt. A Ditroiti befekteto nem házat csak telket keres... haaaa valakinek tobb penze van mint esze
2014. febr. 27. 20:47
 15/16 Kukutyin1 válasza:

Lehet, hogy egy-két hozzászóló gúnyos volt az előbbiekben, de valóban elég bután hangzik ez az egész kérdés.

Aki valóban befektetni akar az nem a GyK-en tájékozódik. Másrészt amire kíváncsi vagy. Nem a vételi ár alapján számolják ki neked az adót, még akkor sem ha hagyod rajta rohadni a házat, hanem egy becsült érték alapján - így mindjárt nem lesz olyan vonzó, arról nem is beszélve, ha a területet magát szeretnéd befektetésként kezelni, akkor abban bízni, hogy a térség kilábal a válságból - hadd fogalmazzak úgy, hogy őrültség.

Ha nem is volnának ezek és még soksok indok amit én nem fogok tudni neked elmondani, akkor már valamilyen pénzes helybeli mind mind felvásárolta volna ezeket az ingatlanokat ezerszámra, zsebből. Okkal történnek ilyen dolgok - és ahol te azt hiszed, hogy kicselezed a világ összes pénzéhes emberét akiknek valódi befektetési érzékük van, és kiharapsz egy kis darabot a tortából, el kell, hogy szomorítsalak. Nem fog menni :) Főleg nem ilyen egyszerű hozzáállással. Ha van is félretett pénzed ami befektetésre vár, örülhetsz ha nem ver át valamilyen csaló.

(Ne haragudj, hogy ilyen szintű egyszerűséget feltételezek rólad, de kb 2 perc böngészéssel minden adatot meg tudtam találni ami csak szükséges lehet - jaj igen, és Detroit - nem "Ditroit")

2014. márc. 5. 23:31
 16/16 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy aktuáliss-e még, de azért leírom, mert engem is érdekelne ez a téma. Valamiért nem enged linket bemásolni. Van egy oldal a homefinder.com, lehet, hogy ismered is ott fent van minden. Rámész az ingatlanra és ki is adja az oldal, hogy mennyi adót kell fizetned évente a házra. Nem feltétlenül gondolnám, hogy magasabb az adó ott mint bármely más Michigan-i városban. Pontosan mert ugye fel akarják lendíteni a várost. Azt tudom, hogy az 1 $ - os ház vétel viszont egy nagy átverés. Nekem van egy ismerősöm, aki ott él oda is született. Ő mesélte, hogy valóban van 1 $-ért ház, de azt inkább már bontani kéne mint eladni....Nézd meg ezt az oldalt én rengeteget böngésztem, sok sikert!

2014. ápr. 29. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!