Él/ élt valaki az Usában?
Ha igen, hol? Mik a tapasztalaitok? Milyen volt? Tetszett/nem tetszett?
Milyen munkátok van/volt?
"Él/ élt valaki az Usában?"
Igen. A wikipédia szerint az USA lakossága 310 millió, és még itt csak azokról beszélünk, akik most is ott élnek. Hogy hol? A statisztikák szerint a népesség fele ötvenezernél nagyobb lélekszámú városokban él.
Amint olvashatod a korabbi hozzaszolasokban a legnagyobb problema a tavolsag es a honvagy a kultursokk mellett.
Nalam 1 evig tartott, de az valamikor a nyolcvanas evekben volt, azota mar csak mosolygok rajta. Mindent meg lehet szokni, kulonosen a jo dolgokat.
A lehetosegek oriasiak, de nem tatott szajjal kell varni a sultgalambot - es ha nem repul akkor sirva visszterni Magyarorszagra. Mi mar meg latogatoba sem jarunk oda.
"de élni kint soha többé."
Általában volt vacak, vagy valami konkrét rossz élmény miatt?
> A lehetosegek oriasiak
voltak a nyolcvanas evekben. Sokkal kevesbe most.
Egyebkent Berkeley-ben eltem, az viszonylag elheto, de en nem szeretem az USA-t, Kanadaban telepedtem le. (Tavmunkaban dolgozom tehat hogy hol vagyok az nincs munkahoz kotve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!