Ha egyszer megkapod a zöld kártyát az USA-ban, akkor az örökké érvényes lesz?
A zoldkartyahoz vezeto erdekhazassaggal jobb ovatosnak lenni.
Mokas az elottem "szolo" valasza. "Ehezo amerikaiak" - jot nevettem rajta. Az USA a vilag egyik legkoverebb orszaga, 68%-a az embereknek elhizott.
"az USA messze nem álomvilág, "
Miért, tán Magyarország az? Na ugye hogy nem. Sőt, a világ egyetlen országa sem álomvilág. Mindenki magának teremti meg a feltételeket hogy jól éljen. Az USA-ban erre több lehetősége van az embernek, mint mondjuk Magyarországon.
Miert nem a kerdesre valaszoltok?
kerdezo, te pedig miert nem hasznalod a keresot? En szemely szerint mar vagy 10x leirtam, de rajtam kivul sok szaz valaszolo, hogy ez a dolog hogyan mukodik.
De ma jo napom van, ugyh leirom meg1x, csak ma, csak neked kerdezo...
A hazassagon keresztul szerzett zoldkartya eloszor ideiglenes es 2 evre szol. A 2 ev lejarata elott be kell adni egy ujabb koteg papirt, bizonyitani hogy a hazassag meg fenall es mukodik (fotok, adobevallas, szamlak stb) es ha minden rendben a papirokkal, akkor az ideiglenes zoldbol allando zold lesz. Ezutan mar lehet futni a birosagra elvalni, a zoldkartyat az illeto megtarthatja. (vannak okok ami miatt elveszitheted, pl. hazaarulas, terrorizmus, evekig tavol maradas az orszagbol stb, de ha jol viselkedsz, akkor eleted vegeig megmarad a zoldkartyad.)
Amugy a kartya 10 evente lejar, hosszabbitani kell, de a jogsit meg az utlevelet is kell, szoval ez nem lenyeg.
kar nevetgelni mert az amerikai haztartasok azaz 49 milloan valamilyen allami tamogatast (segilyt) kapnak
abban igazad van, hogy ezekbol kerul ki a legtobb köver ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!