Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha egyszer megkapod a zöld...

Ha egyszer megkapod a zöld kártyát az USA-ban, akkor az örökké érvényes lesz?

Figyelt kérdés
Tegyük fel valaki érdekházasságot köt, megkapja a zöld kártyát, kint élhet szabadon, de egy idő után elválik, akkor is élhet tovább kint, vagy érvénytelenné válik a kártya?

2014. jan. 25. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Hagyjátok már abba ezeket a csalásokat ami az USÁ-ba vezet. a) nem fog sikerülni b) az USA messze nem álomvilág, minden hetedik amerikai segélyre szorul, 49 millió amerikainak bizonytalan mit fog enni másnap [link]
2014. jan. 25. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:

A zoldkartyahoz vezeto erdekhazassaggal jobb ovatosnak lenni.

Mokas az elottem "szolo" valasza. "Ehezo amerikaiak" - jot nevettem rajta. Az USA a vilag egyik legkoverebb orszaga, 68%-a az embereknek elhizott.

2014. jan. 26. 07:00
 3/6 anonim ***** válasza:

"az USA messze nem álomvilág, "

Miért, tán Magyarország az? Na ugye hogy nem. Sőt, a világ egyetlen országa sem álomvilág. Mindenki magának teremti meg a feltételeket hogy jól éljen. Az USA-ban erre több lehetősége van az embernek, mint mondjuk Magyarországon.

2014. jan. 26. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Miert nem a kerdesre valaszoltok?

kerdezo, te pedig miert nem hasznalod a keresot? En szemely szerint mar vagy 10x leirtam, de rajtam kivul sok szaz valaszolo, hogy ez a dolog hogyan mukodik.

De ma jo napom van, ugyh leirom meg1x, csak ma, csak neked kerdezo...

A hazassagon keresztul szerzett zoldkartya eloszor ideiglenes es 2 evre szol. A 2 ev lejarata elott be kell adni egy ujabb koteg papirt, bizonyitani hogy a hazassag meg fenall es mukodik (fotok, adobevallas, szamlak stb) es ha minden rendben a papirokkal, akkor az ideiglenes zoldbol allando zold lesz. Ezutan mar lehet futni a birosagra elvalni, a zoldkartyat az illeto megtarthatja. (vannak okok ami miatt elveszitheted, pl. hazaarulas, terrorizmus, evekig tavol maradas az orszagbol stb, de ha jol viselkedsz, akkor eleted vegeig megmarad a zoldkartyad.)

Amugy a kartya 10 evente lejar, hosszabbitani kell, de a jogsit meg az utlevelet is kell, szoval ez nem lenyeg.

2014. jan. 27. 20:02
 5/6 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm kedvességed, hogy újra leírtad! :)))
2014. jan. 28. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:

kar nevetgelni mert az amerikai haztartasok azaz 49 milloan valamilyen allami tamogatast (segilyt) kapnak

abban igazad van, hogy ezekbol kerul ki a legtobb köver ember

2014. jan. 30. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!