Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kanadába visszautazás előtt...

Kanadába visszautazás előtt meg kell erősíteni a foglalást?

Figyelt kérdés
Ottani ismerős most megy vissza, de azt mondja, neki már minden rendben van, nem kell megerősítenie a foglalást a neten. (Múlt hónap óta van itt, 1x sem ment fel a netre ezügyben). Én meg mindig, mikor utazgattam, legkorábban 15 nappal, legkésőbb 4 órával az indulás előtt fel kellett mennem a netre, megerősítenem a foglalást, megkaptam a jegyet, azt ki kellett nyomtatnom és azzal mentem a reptérre. Az ismerősöm meg váltig bizonygatja, hogy neki ezt nem kell megcsinálnia. Igaz ez vagy mi van? Nem akarok kellemetlenséget Ferihegyen.

2014. jan. 14. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen megerősítést? Az online check-innel kevered! Tengerentúli járatoknál nem kötelező online checkolni, lehet a reptére, ingyen is.
2014. jan. 14. 17:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Igaz. Oké. Köszi!
2014. jan. 14. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!