Miért olcsóbb egy repjegy Chicagóba Londonból vagy Frankfurtból 1-2 átszálással, mint közvetlen járattal? Mi ebben a logika?
Júniusban lenne lehetőségem az USA-ban (Chicago mellett) élő rokonomat meglátogatni, elkezdtem nézegetni a repülőjegyeket. Londonból vagy Frankfurból repülnék, de eddig azok a repjegykereső oldalak, amiket néztem, egy vagy két átszállásos találatokat dobnak ki (pl. Frankfurt-Isztambul-Chicago, London-Stockholm-Chicago), a közvetlen járat meg baromi drága lenne, legalábbis többszöröse az átszállásos utazásnak. Néztem a Lufthansa oldalát is, ott egy Frankfurt-Chicago egyirányú repjegy (haza New Yorkból jönnék) közvetlen járat economy class-on (gondolom ez a turista osztáy) 3000 euró körül lenne, ami azért igencsak húzós.
Nem repültem még soha életemben, nem vagyok egy rutinos repjegyvadász, valaki tudna hasznos tippet, tanácsot adni?
A pudding probaja ha megeszik. Dinka baratunk hirdeti a matrix-et itt. Javaslom hogy keressetek ra a hasonlo utra a kayak oldalain. Latni fogjatok hogy legalabb 5%-kal minden olcsobb ott. Raadasul a matrix eltanacsol az oldalairol, mondvan hogy lepjel kapcsolatba az utazasi ugynokoddel mert naluk nem tudod megvenni a jegyet, ellentetben a kayak-kal.
Szomoru hogy a gyakori kerdesek tele vannak ilyen idiotakkal mint ez a matrix-es pofa, es egyesek meg javasoljak is hogy a tobbiek hallgassanak rajuk.
Az én férjem azt mondja, hogy a Mátrix a Kayak apja, de szerinte az anya félrekú.t mer ez a gyerek kicsit másképp gondolkodik.
Aztán van valami ananászos póker, amit be kell írni, és attól megjavul. Vagy hogy open dzswal állítólag még jobb.
Ti most az éjszaka lenyomtatok egy cicaharcot azon, hogy melyik a jobb foglalási rendszer, amikor a Matrix nem is az? :DDDD
Mondjuk nem is tudtam, hogy van USA-mániás troll az Utazásban, biztos ő az, akit már a blog.hu-s oldalak háromnegyedéről rég kivágtak, már nem emlékszem az ottani nickjére, de teljesen ugyanilyen stílusban írt. (just sayin')
" Dinka baratunk hirdeti a matrix-et itt."
Többen is írtuk a matrixot. Szóval megyünk a dinka?
Vagy mindenki hülye, csak te vagy helikopter? :-D :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!