Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szombaton utazok haza Frankfur...

Szombaton utazok haza Frankfurtból Malévval! (? )

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy a kézipogyászba bele tehetek e cipőt, és édességet? (10kg)

A másik kérdésem, pedig hogy a 23 kg volt ide a megengedett idefele szintén malévval, akkor visszafele is tudni fogják, hogy a malév engedi a 23 kg-t?

2009. dec. 17. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem cipőt nyugodtan rakj bele,édességet nem tudom, talán jobban járnál ha nem oda raknád,főleg ha van benne folyékony dolog.de talán ha abba a műanyag tatyiba rakod,amit ott kapsz,akkor felviheted.
2009. dec. 18. 01:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen "tudják", hogy a Malév felengedett három kiló túlsúllyal. Ugyanis Frankfurtban nem a Malév emberei fognak a check-in pultnál állni. De megsúgom, nem fogja őket érdekelni a túlsúly :)
2009. dec. 18. 02:31
 3/5 anonim ***** válasza:
minden reptéren tisztában kell hogy legyenek az adott légitársaság súlyhatáraival. szóval ne aggódj 23 kg-ot feladhatsz. cipőt nyugodtan tehetsz a kézipoggyászba , de szerintem édességet is. én legalábbis szoktam csokit , müzli szeletet ilyesmit felvinni.
2009. dec. 18. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:

amelyik édeség töltött gél szerü van benne abba bele köthetnek, rendes csoki nem fogja öket érdekelni.

cipöt is de ha magassarkú akkor lehet kipakoltatják, mert a sarok ha jóminöségü cipö,akkor egy fémmel van erösítve és azt látják, megnézik és viheted.

3 kiló túlsúly a maléven mehet, szerintem.

2009. dec. 18. 19:15
 5/5 A kérdező kommentje:
és a laptopnak a töltőjét, meg fényképező kábelt vihetek?
2009. dec. 18. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!