Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyibe kerülhet postán...

Mennyibe kerülhet postán feladni egy levelet New York-ba? Kiskorúként megtehetem ezt?

Figyelt kérdés
New York-ba szeretnék egy levelet feladni Magyarországról. Kb. mennyit kell érte fizetnem? 16 évesen adhatok fel levelet?

2013. dec. 27. 23:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a postan senkitol sem kernek szemelyit, ha egy levelet fel akar adni.

dijszabas: [link]

2013. dec. 27. 23:39
 2/11 A kérdező kommentje:
De ha csak egy A4-es papírra írok az kb mennyi? Nem nagyon tudok rajta kiigazodni, de próbálkozom!
2013. dec. 27. 23:43
 3/11 anonim ***** válasza:

ha beteszed egy szabvany boritekba, kb. 300 forint lesz a belyeg ra.

azert 16 evesen ennyire fogalmatlannak lenni a postai szolgaltatasokkal, az szep teljesitmeny...

2013. dec. 27. 23:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Csodálkozol az e-mail rendszer és facebook mellett? ;) Levelet MÉG csak vettem át és ahhoz kell személyi, viszont abba nem voltam biztos, hogy a feladáshoz is kell-e. Aztán, hogy Amerikába hogy van ez. De köszönöm a segítséged...
2013. dec. 28. 00:01
 5/11 anonim ***** válasza:
A feladáshoz nem kell, az átvételhez meg azért, hogy lássák te vagy-e a címzett. Természetesen adhatsz fel kiskorúként levelet, miért ne tehetnéd? Az árat pedig már megírta az előttem szóló.
2013. dec. 28. 00:57
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

16 évesen szüleid még sosem kértek meg hogy segíts ügyintézni, szaladj le a postára egy levelet feladni??

Na várj, akkor van itt néhány jótanács amire néhány éven belül nagy szükséged lesz: a hűtőszekrény nem magától tellik meg étellel. Úgynevezett boltokban lehet kapni ételt különböző készültségi fokban. Ezért úgynevezett pénzzel kell fizetni. Folytassam?

2013. dec. 28. 02:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

# 6/6 Időpont ma 02:37

Bár nem a kérdező vagyok, de azért erre reagálnék. A levél írás és feladás már nem a mindennapok része, mint régen, éppen ezért nem feltétlen jogos elvárás egy fiataltól, hogy értsen hozzá. 18 éves vagyok és sose adtam még fel levelet, sőt, még olyanra se emlékszem, hogy a szüleim tették volna ezt. Honnan kellene tudnom mondjuk nekem, hogy hogyan kell megcímezni egy levelet, vagy mi a bélyeg szerepe, ha az életem során sose adtam fel levelet?

Nem nehéz dolog ezek, bárki megértheti, de azt azért nem várhatod el, hogy a kisujjából hozza elő akárki is, ha életében először találkozik ezzel.

2013. dec. 28. 03:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért nem emlékszel hogy szüleid levelet adnának fel, mert a szülők nem számolnak be minden percükről. (Azt se tudtuk hogy apánk csalja anyánkat évtizedeken keresztül.)
2013. dec. 28. 06:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezzel csak arra akartam utalni, hogy életem során még csak szemlélőként se voltam jelen levél feladásánál.
2013. dec. 28. 16:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Egy egyszerű kérdésnél is muszáj veszekedni??? EMBEREK
2013. dec. 29. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!