Mennyibe kerülhet postán feladni egy levelet New York-ba? Kiskorúként megtehetem ezt?
ha beteszed egy szabvany boritekba, kb. 300 forint lesz a belyeg ra.
azert 16 evesen ennyire fogalmatlannak lenni a postai szolgaltatasokkal, az szep teljesitmeny...
16 évesen szüleid még sosem kértek meg hogy segíts ügyintézni, szaladj le a postára egy levelet feladni??
Na várj, akkor van itt néhány jótanács amire néhány éven belül nagy szükséged lesz: a hűtőszekrény nem magától tellik meg étellel. Úgynevezett boltokban lehet kapni ételt különböző készültségi fokban. Ezért úgynevezett pénzzel kell fizetni. Folytassam?
# 6/6 Időpont ma 02:37
Bár nem a kérdező vagyok, de azért erre reagálnék. A levél írás és feladás már nem a mindennapok része, mint régen, éppen ezért nem feltétlen jogos elvárás egy fiataltól, hogy értsen hozzá. 18 éves vagyok és sose adtam még fel levelet, sőt, még olyanra se emlékszem, hogy a szüleim tették volna ezt. Honnan kellene tudnom mondjuk nekem, hogy hogyan kell megcímezni egy levelet, vagy mi a bélyeg szerepe, ha az életem során sose adtam fel levelet?
Nem nehéz dolog ezek, bárki megértheti, de azt azért nem várhatod el, hogy a kisujjából hozza elő akárki is, ha életében először találkozik ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!