Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Magyarországról indítanak még...

Magyarországról indítanak még közvetlen járatokat New Yorkba?

Figyelt kérdés

A Malév csődje óta úgy tudom, hogy nem.

De más légitársaságok átszállás nélkül?

2013. nov. 26. 20:45
 1/9 anonim válasza:
30%

[link]

tessek

2013. nov. 26. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Előző válasz tévedés, Magyarországról semmilyen long haul járat már nincs mert MALÉV nélkül nem éri meg. Az Austrian repül nagyjából a keleti partra Bécsből (Chicago, Toronto, New York, Washington), oszt ennyi.
2013. nov. 26. 20:52
 3/9 anonim válasza:
87%

akkor elnezest, azt hittem meg van

bocsi

2013. nov. 26. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

"akkor elnezest, azt hittem meg van "

Soha nem is nagyon volt. Malév idejében egy időben volt, de sose volt ez annyira nagyon jellemző. Most meg már évek óta nincs. De átszállással van, pl a belinkelt Lufthansa is ilyen. Nincs azzal semmi gond, tulajdonképpen ugyanaz, mintha közvetlen lenne, csak pl. Münchenben vagy Frankfurtban át kell szállni. Nem egy nagy dolog.. csomagot pedig átrakják, nem kell külön azzal foglalkozni.

2013. nov. 27. 01:27
 5/9 Makoscsiga ***** válasza:
95%
Volt egy időben (2011) American Airlines Budapest - New York közvetlen járat. Szerintem annak semmi köze nem volt a Malévhoz. És tudom, hogy nem sokkal előtte, bár még volt malév, nem volt közvetlen járat, de még régebben volt. Néha indítottak, de aztán valahogy nem érte meg.
2013. nov. 27. 02:45
 6/9 anonim ***** válasza:

"Szerintem annak semmi köze nem volt a Malévhoz. "

Ó dehogynem! Szerinted kik utaztak azzal? Ugye nem gondolod, hogy magyarokkal meg lehetett tölteni teljesen? A MALÉV idehozta az utasokat sok-sok keleti országból, egy helyre gyűjtötte őket és innen repültek New Yorkba. MALÉV nélkül ennek semmi értelme, mert Budapestről nincs rá akkora igény, hogy eltartson akárcsak heti 1 járatot. Átszálló utasok gyakorlatilag megszűntek. Fapadossal kockázatos átszállást tervezni.

2013. nov. 27. 02:51
 7/9 anonim ***** válasza:

> "Szerintem annak semmi köze nem volt a Malévhoz. "

Az AA és a MALÉV egyaránt a Oneworld szövetségben voltak, szóval az a járat az codeshare volt. 2011 április 5-én kezdték, szezonális jelleggel, 2012-ben nem újították meg

A Delta repülte ezt jó darabig, 2006 május 8-án kezdték és 2011-ben álltak le vele, arra hirtelen nem emlékszem mikor, na ennek nem volt köze a MALÉV-hez.

2013. nov. 27. 04:53
 8/9 anonim ***** válasza:
A Deltának és az American Airlines-nak volt csak közvetlen járata Budapestről New York-ba. Én sajnálom, hogy megszűnt, kár érte, mert így legalább nem keveredtek el a bőröndök. Azzal, hogy át kell szállni valamelyik nagyvárosban, tiszta káosz az egész, legalábbis bőröndök terén.
2013. nov. 27. 14:52
 9/9 Makoscsiga ***** válasza:

"Az AA és a MALÉV egyaránt a Oneworld szövetségben voltak, szóval az a járat az codeshare volt. 2011 április 5-én kezdték, szezonális jelleggel, 2012-ben nem újították meg "

Én nem tudom, ennyire nem értek hozzá, de most megnéztem, és se az online foglalásnál, de a bizonylaton, se a repjegyen nem szerepelet a malév neve... viszont jöttem olyan KLM-mel, ahol még 3 másik cég neve is szerepelt a jegyen. De mint mondom, nem kizárt. Viszont lehet, hogy ezzel egyedül leszek, szerintem nem volt jó a közvetlen járat, hacsak nem NY.ba mész közvetlen.

EGyszer csináltam, megfogadtam, hogy soha többet! Én a nyugati partra utaztam, és rohadtul necces volt az átszállás, mert a gép háromnegyed órát vesztegelt a kifutón (a pilóta azt mondta, hogy az Air Force 1 miatt nem kapunk engedélyt.). Ezután rettenetesen necces volt, hogy elérem-e csatlakozást, az immigration miatt. Majd felvenni a csomagot és újra le kellett adni. Mint kiderült a csatlakozást nemhogy elértem, az a gép is valami 5 óra késéssel indult!!! És ami a legjobb: nem tették fel rá a csomagomat, az a következővel jött!! Ilyet soha többet! A legjobb, ha még európában át lehet szállni a közvetlen járatra.

2013. nov. 27. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!