Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Tényleg van ilyen, hogy...

Tényleg van ilyen, hogy kitoloncolják az embert, amikor sok butaságot csinált?

Figyelt kérdés
Én egyszer halódtam, hogy ellopott egy autót és a rendőrég meg rajta kapta. Hogy van ez, kérlek mondjátok el.

2013. dec. 26. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egy allam sem toloncolhatja ki a teruleterol az allampolgarait,csak mas allamet.
2013. dec. 26. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Halódtál? Te szegény! Szerencse, hogy még élsz! :)

Mellesleg az "ellopott egy autót" nem éppen a "butaságot csinált" kategória egy országban sem, hanem durván bűntény. Az egy nagyon is szerencsés helyzet, amikor valakit ezért kitoloncolnak, és nem börtönbe ültetnek.

2013. dec. 26. 12:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. Feltételezem, az ott tartózkodó külföldi állampolgárokra gondolt. Ilyen helyesírással kétlem, hogy valamelyik amerikaival csevegett a dologról. Nyilván valamely honfitársunk járt pórul.
2013. dec. 26. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
nem b+, megvárják, még ellopod a fél országot, aztán megveregetik a vállad és kitüntetnek...
2013. dec. 26. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mér' Gazsi, mennél ki lopni?
2013. dec. 26. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Halódtál?

Hát azért az sem semmi.

Ilyen helyesírásért mondjuk nem ártana szerintem kitoloncolni, de sajnos nem lehet saját állampolgárt...

2013. dec. 26. 14:03
 7/9 intrepid ***** válasza:
100%
Sok menedékjogos, bevándorló, stb, nem tud normálisan beilleszkedni, lop, csal, azokat olcsóbb kirúgni, mint börtönben drága pénzért tartani.
2013. dec. 26. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy halódott, félholtra verték, mert ellopott egy autót, a rendőrség nem kitoloncolta, csak kimentette a feldühödött tömeg kezéből.

Csakhát a sok veréstől visszamaradt egy kicsit szellemi képességeit tekintve, pedig azelőtt sem volt Einstein.

2013. dec. 26. 14:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, erről az oldalról...
2013. dec. 27. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!